Celebrity News

Lepa Brena - nekad i sad: Šta se i koliko promenilo za 23 godine

Lepa Brena - nekad i sad: Šta se i koliko promenilo za 23 godine

Lepa Brena nije dobar kandidat za kategoriju nekad i sad jer se tokom godina gotovo nije ni promenila, što je i pokazala objavljivanjem jedne davne fotografije

Iako se duže od 35 godina bavi javnim poslom koji zahteva neprestane promene u vizuelnom smislu, Lepa Brena je uspela da ostane ista. Kako je jednom prilikom u intervjuu za "Story" istakla, uprkos promenama u samoj muzici, ali i na estradnoj sceni, nekim pravilima novog poretka se nikada ne bi povinonovala.

– Ovaj posao zahteva promene, ali one se završavaju upravo na tom – vizuelnom, dok se u psihološkom smislu, naravno, ništa ne menja. Kad spremamo bilo kakvu promenu, volim da me potpuno transformišu. Tada imam utisak da glumim tu osobu koju su od mene stvorili. Posebno su mi draga moja “izdanja” koja smo pravili za album “Boliš i ne prolaziš”. Te promene su me činile srećnom, a nisam pobegla od sebe –  rekla je nedavno Lepa Brena za „Story”.

PROČITAJTE: Kad Lepa Brena plače, plaču svi! Suze potekle uživo u emisiji (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 28. Мај 2020. у 3:03 PDT

Lepa Brena smatra da žene danas trpe veliki pritisak

Budući da živimo u doba “ejdžizma” u kome se glorifikuju savršenstva i dozvoljavaju samo mladost i lepota, za mnoge ljude su godine i starenje tabu tema. Posebno ličnostima iz javnog života jer su one konstantno izložene kritikama i sudu javnosti. Lepa Brena smatra da  sve žene danas trpe veliki pritisak kako bi izgledale savršeno

– Najveći problem je što žena danas, u domenu lepote i estetike uopše, trpi ogroman pritisak. “Must have” sam prevazišla još na početku karijere, tako da me ne zanima ništa što ima takav prizvuk. Mislim da je savremena zaposlena žena, uz to supruga, majka, sestra, baka, šta god hoćete, preopterećena modnim zahtevima. Sama sebi određujem i šta treba i šta moram da imam – rekla je balkanska zvezda.

PROČITAJTE: Jelena Karleuša u haljini kakvu je Lepa Brena nosila 1989. (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 5. Мар 2020. у 8:47 PST

Fotografija koja dokazuje da se Brena ni vizuelno nije mnogo promenila

 

Lepa Brena objavila je na „Instagramu” fotografiju koja dokazuje da se, uprkos godinama, nije mnogo promenila. Fotografiju staru 23 godine uporedila je s jednom novijeg datuma – slična crna haljina s dubokim izrezom koji ističe vitke noge, sličan pobednički stav. Čini se da su se jedino boja kose i frizura promenile tokom perioda od više od dve decenije.

PROČITAJTE: Ekskluzivno za Story: Lepa Brena kraljica transformacije! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 29. Мај 2020. у 3:24 PDT


Obožavaoci su Lepoj Breni poručili da je kao vino – s godinama još bolja i lepša – i zahvalili joj na ovom podsetniku na dobra stara vremena.

Komentari (0)

Loading