Celebrity News

Trud se i te kako isplatio: Kako vežba Mirjana Karanović (VIDEO)

Trud se i te kako isplatio: Kako vežba Mirjana Karanović (VIDEO)

Mirjana Karanović otkrila kako izgleda deo njenog napornog treninga


Glumica, koja je nedavno u svoju biografiju dodala i rediteljsko umeće, ne prestaje da dobija komplimente na račun savršene linije. Mirjani Karanović je gubitak kilograma doneo i promenu životnih prioriteta. Kako je priznala, odlično se oseća u svojoj koži, a krize je uspela da prevaziđe uz stručnu pomoć.

– Znajući da bih odustala posle prvih pet vežbi, našla sam nekog ko će da ih broji. Imam visok stepen sujete i grozno mi je da bilo ko pomisli kako sam slabić. Generalno, sramota me je da ne uradim ono što sam obećala, a nekako sam uspela da sve prilagodim svojoj emotivnoj strukturi. Verujem da i svi ostali znaju treba li im tutor ili saveznik. I nije ovde reč o skidanju kilograma i izlasku na modnu pistu, već o tome kako se dobro osećati u svojoj koži – rekla je nedavno za „Hello!” magazin, kada je istakla da je pored kilaže preuzela kontrolu nad kompletnim životom. 

PROČITAJTE: Mirjana Karanović - Niko mi nije prilazio kada sam bila nesrećna

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) дана 11. Сеп 2019. у 3:16 PDT

PROČITAJTE: Mirjana Karanović se skinula u kupaći kostim u 63. godini  i sve oduševila! (foto)

– Neki put se ne osećam dobro, ali to nema veze s kilažom jer savršena linija ne rešava sve. Najbolje se osećaš kad uspostaviš kontrolu nad svojim životom, porivima da pojedeš celu poslastičarnicu ili pekaru, savladaš želju za cigaretama. Tako podižeš samopouzdanje, što je krajnji cilj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) дана 1. Авг 2019. у 12:50 PDT


Glumica ne jede meso već gotovo tri decenije, a iz ishrane je izbacila i testa, žitarice, mahunarke, mlečne proizvode, te živi na povrću i ribi.

Da je uz korigovanu ishranu presudna i fizička aktivnost, Mirjana Karanović je još jednom podsetila na svom „Instagram” profilu. Otkrila je kako izgleda jedan deo njenih treninga, na koje odlazi četiri puta nedeljno.

PROČITAJTE: Mirjana Karanović - Nisam mislila da ću postati glumica

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) дана 31. Мај 2020. у 8:45 PDT

Komentari (0)

Loading