Celebrity News

Pevačica Seka Aleksić sva u zlatu: Ovo je njeno vreme! (foto)

Pevačica Seka Aleksić sva u zlatu: Ovo je njeno vreme! (foto)

Pevačica Seka Aleksić konačno je odvojila vreme za sebe. U moru porodičnih obaveza, zgodna mama uživala je u ulepšavanju dok su njeni najmiliji spavali.

Pevačica Seka Aleksić požrtvovana je majka i brižna supruga, koja zbog obaveza koje nose ove uloge nema mnogo vremena za sebe.

Međutim, lepa pevačica došla je do svojih "pet minuta". Ona je, naime, u kasne sate, dok su njeni najmiliji spavali odvojila vreme za ulepšavanje.

Kako bi osvežila lice, Seka Aleksić odlučila se za zlatnu masku, koja je proglašena jednim od najboljih prirodnih prozivoda za regeneraciju lica.

Zlatna maska u sebi sadrži 24-karatno zlato i može potpuno osvežiti kožu vašeg lica.

- Mamino vreme, kada svi spavaju. Znam da nisam jedina koja vreme za sebe odvoji u kasne sate i sada mi samo nedostaje kafa pa da bude pravi užitak. Nažalost, veoma je kasno i ko zna kada bih zaspala. Biti mama je najlepša uloga na svetu - poručila je pevačica Seka Aleksić na svom "Instagram" nalogu.

NE PROPUSTITE:
Svi misle da je njen život bajka, ali istina je drugačija! Seka Aleksić otvoreno o putu kroz trnje do zvezda

 

View this post on Instagram

 

Mamino vreme, kada svi spavaju ?? Znam da nisam jedina mama koja vreme za sebe odvoji u kasne sate ☀️ Samo nedostaje ☕️ pa da bude pravi uzitak, ali na zalost veoma je kasno, ko zna kada bih zaspala ? Biti mama je najlepsa uloga ??

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Jun 2, 2020 at 2:31pm PDT

Pevačica Seka Aleksić uživa u roditeljstvu a uz supruga Veljka oseća se kao princeza!

Poznata pevačica Seka Aleksić nekoliko puta je istakla da za sreću nije bitan fizički izgled. Posmatrajući gestove njenog Veljka, ona ima tretman kraljice, a tome svedoči  i iznenađenje koje je popularna pevačica dobila pre nekoliko nedelja.

Naime, radi se o prelepom buketu divnog, raznobojnog cveća.

– Moj suprug čini da se osećam sjajno! Blagoslov je imati takvu srodnu dušu pored sebe. Svaki put se zaljubim u njegove znake pažnje i ljubavi, iz početka…

Veljko je podržava u svemu i zbog njega je spremna na sve. Jer, samo zadovoljna žena je srećna žena!

NE PROPUSTITE:
Seka Aleksić napadnuta: Ne sudim i ne osuđujem nikoga!

Komentari (0)

Loading