Celebrity News

Zorana Jovanović Zorannah: Nikad ne bih mogla da budem samohrana majka

Zorana Jovanović Zorannah: Nikad ne bih mogla da budem samohrana majka

Malo koja tema izaziva toliko reakcija kao ona koja se tiče godina u kojima je poželjno da se žene ostvare kao majke. Dok jedni zastupaju teoriju da je mnogo lakše i bolje postati majka u mladim godinama jer tako “priroda nalaže”, drugi smatraju da dolazak deteta na svet zahteva određenu zrelost koja se stiče samo životnim iskustvom.

Zorannah iskreno o majčinstvu

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah proslavila je 30. rođendan 10. maja. Kako je istakla za jedan domaći magazin, to je pokrenulo ljude iz njenog okruženja da je češće pitaju kada planira da se ostvari u ulozi majke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 10. Мај 2020. у 6:16 PDT

PROČITAJTE: Blogerka Zorana spaja nespojivo: Nosi najmoćniji trend koji osvaja žene!

– O svom ljubavnom životu ne pričam, valjda imam i ja pravo nešto da sakrijem, ali jesam srećna i zadovoljna. Nisam spremna da postanem majka, smatram da mi još nije vreme. Smara me to što ljudi pričaju da imam 30 godina i da po nekim standardima moram da rodim dete. Želim da ga rodim čoveku kojeg volim i pored kog sam sigurna. Nikad ne bih mogla da budem samohrana majka – rekla je Zorannah.

Modna blogerka često je na meti kritika zbog stavova koje iznosi na društvenim mrežama

Tako je jednom prilikom istakla da žene treba da stave muškarca s kojim su u vezi ili braku na prvo mesto, pa tek onda sebe.

PROČITAJTE: Srpska blogerka Zorannah ponovo na meti kritika zbog svojih komentara

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 27. Мај 2020. у 6:03 PDT

PROČITAJTE: Na pragu anoreksije? Srpska blogerka Zorannah drastično smršala u izolaciji (foto)

– To je moj stav! Ne mogu da kažem da sam tako naučena, jer takvu situaciju nisam imala u kući. Moja majka je radila i bila jača osoba od mog oca, mislim da se njihov brak zbog toga i raspao. Smatram da žena, ako želi i ima vremena, može da radi, ali ukoliko to na bilo koji način utiče na njenog dečka, muža, dete, porodicu, treba da karijeru stavi u drugi plan – rekla je tada Zorannah na „Instagram storiju” i dodala da joj „nije logično da muž sedi kod kuće i menja pelene, a žena radi”.

Zorannah je svojevremeno u intervjuu za naš magazin priznala da se oseća kompletno samo kad je emotivno ispunjena.

Popularna blogerka je za magazin „Story” progovorila o ljubavi, kao i o momcima.

– Ljubav je najbitnija stvar u životu. Ja nisam kompletna ako nemam dečka, uglavnom sam veoma neraspoložena ako nešto na tom polju ne štima ili ako nemam nikog. Svoj ljubavni status ne otkrivam, kao što nisam ni do sada – izjavila je ona.

PROČITAJTE:Zorannah priznala sve! Blogerka je bila u vezi sa teniserom i sa sinom hrvatskog tajkuna!

– Nikada nisam želela ni ganjala neku veliku karijeru. Moj uspeh dogodio se bez kalkulacija,„brain storminga” i nekog plana. Ugrabila sam ga, ali sam uvek srećnija kad sam s dečkom nego kad radim. Naravno da veliki uspesi probude u meni ponos, ali svako ima svoje prioritete – rekla je blogerka za „Story” i dodala da je do sada samo jednu vezu potvrdila.

Komentari (0)

Loading