Celebrity News

Tadija i Sandra Dragićević: Želimo još jedno dete

Tadija i Sandra Dragićević: Želimo još jedno dete

 

Tadija Dragićević i njegova supruga Sandra priželjkuju da njihovom dvogodišnjem sinu podare brata ili sestru 

 

Bivši košarkaš “Crvene zvezde” Tadija Dragićević (34) i njegova supruga Sandra nedavno su u Beogradu organizovali veliko slavlje povodom drugog rođendana sina Andreja. Simpatični sportista i uspešna poslovna žena, koji su raskošno venčanje održali pre dve godine, za "Story" prepričavaju utiske sa slavlja, govore o svom odnosu i otkrivaju da žele da prošire porodicu. 

– Andrej je pun energije, sav je u modricama i obožava devojčice koje su starije od njega.

Likom je ista mama, a na mene ima izražen sportski duh. Satima bi mogao da se igra loptom u parku – počinje razgovor Tadija, koji ističe da je vrhunac proslave sinovljevog rođendana bio dolazak animatora prerušenih u dečakove omiljene animirane junake.

– Kada su džinovski Maša i Meda ušli u kuću, najpre mu nije bilo svejedno, ali već posle pola sata je s oduševljenjem Maši pokazivao svoje igračke po kući – kaže atraktivna Beograđanka koja otkriva da njen dvogodišnji sin još uvek nije krenuo u jaslice, budući da imaju odličnu pomoć – roditelje i dadilju. Ipak, skladni supružnici uskoro će potražiti obdanište za naslednika:

Pročitajte: Beograd brojao hiljade iskrica na nebu zbog svadbe ovog košarkaša i manekenke

PROČITAJTE: EKSKLUZIVNA ispovest za „Story“: Olivera Jovićević – Još me progone duhovi iz prošlosti!

– Tražimo najbolju opciju za vrtić jer vidimo koliko uživa u društvu dece svog uzrasta a i trebalo bi da nauči da ne može uvek da bude sve po njegovom. Izričiti smo u tome da ne može da dobije šta želi i kada on to želi, ali zna on tačno kod koga prolaze te njegove lažne suze i na taj način od naših roditelja obično dobije ono što je zacrtao. Učimo ga da ne bude sebičan i razmažen, a za sve ostalo oboje pokušavamo da mu damo najbolji mogući primer, kao što su naši roditelji dali nama – složan je bračni par Dragićević, a Sandra ističe da je na nju pao teret strožeg roditelja.

Od samog Andrejevog rođenja nastavili su da putuju sami jer im je to izduvni ventil

– Stroža sam od Tadije, to svi u našem okruženju znaju. Ja sam ta koja mu ne dozvoljava da jede mnogo slatkiša, vodi računa o ishrani, higijeni i tako dalje. To su sve stvari koje mu se manje sviđaju jer je s tatom samo igra i veselje – kroz osmeh kaže atraktivna Beograđanka, koja je studije završila u Italiji, a potom se zaposlila u filijali poznate srpske kompanije na Azurnoj obali. Sa suprugom je, i pre njihovog venčanja, praktikovala vrlo česta putovanja.

PROČITAJTE: Suzana Jovanović i Saša Popović u EKSKLUZIVNOJ ispovesti za „STORY“ Hteli su da nas razdvoje!

– Od samog Andrejevog rođenja nastavili smo da putujemo sami, jer nam je to oboma izduvni ventil. Jedino što se promenilo u odnosu na pre jeste trajanje putovanja. Sada retko kada odemo negde na duže od tri dana – to nam je „prava mera“ koliko možemo da izdržimo bez našeg sina –  kaže nekadašnja manekenka koja je na „instagramu” popularna po devojačkom prezimenu Niketić i  ima skoro 70.000 pratilaca. 

Sandru je Tadija naučio da smiri svoju prirodu i da je preterana ljubomora toksična

– Da nije bilo Tadije, ne bih se nikada ni bavila toliko “instagramom”. Ranije mi je ta stranica bila privatna, ali me je onda suprug ubedio da imam smisla za modu i da bi trebalo da postavljam fotografije. Kako sam u tom momentu prestala da radim, to mi se činilo kao lep hobi preko koga mogu da spojim modu, koja je moja strast, s nečim što mi donosi i određenu, mada simboličnu, zaradu. Tadija je često i moj glavni fotograf za „instagram“ – s osmehom govori Sandra i priznaje da joj je suprug svojim primerima ponašanja u vezi promenio poglede na emotivne odnose:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Niketic (@sandraniketic) дана 31. Дец 2019. у 1:52 PST

PROČITAJTE: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić EKSKLUZIVNO za „Story“ - Naša borba za srećan brak!

– Malo sam energičnija od Tadije i u par navrata pokušala sam da napravim neku ljubomornu scenu. Međutim, nikada od njega nisam dobila povratnu reakciju. U tom smislu, on me je naučio da smirim svoju prirodu i da je preterana ljubomora toksična za vezu. Sada sam mu zahvalna na toj lekciji i više se nikad ne bih vratila na staro. 

Par nam za kraj otkriva da želi još jednu bebu u narednih godinu dana ili dve. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Niketic (@sandraniketic) дана 9. Јун 2019. у 3:19 PDT

– To nam je bilo u planu čim se Andrej rodio. On je sad već veliki dečak, tako da se nadamo još jednoj bebi – sa osmehom završavaju Dragićevići.

 

 

Komentari (0)

Loading