Celebrity News

Pevačica Tanja Savić o porodičnoj drami: Deca su mi na prvom mestu, ali neću da idem u Australiju!

Pevačica Tanja Savić o porodičnoj drami: Deca su mi na prvom mestu, ali neću da idem u Australiju!

Pevačica Tanja Savić otvorila je dušu o teškoj porodičnoj situaciji. Naime, lepoj pevačici mnogo nedostaju deca a sada je i objasnila i zašto još uvek nije videla svoje sinove. 

Pevačica Tanja Savić bez obzira na dramu koja se odvija u njenom životu, pre nekoliko dana održala je svoj prvi nastup nakon pandemije koronavirusa. Poput pravog profesionalca.

Za „Detoxic“ emisiju pevačica Tanja Savić otkrila je šta se dešava sa njenim suprugom Dušanom Jovančevićem.

Takođe, otkrila je i zašto njeni sinovi nisu pored nje.

- Sa decom je sve u najboljem redu, samo mi mnogo nedostaju jer nisu pored mene nego u Australiji. Sa Dušanom je sve u redu, redovno se čujemo - rekla je pevačica i dodala da ona neće otići u Australiju.

- Moja deca su otišla u Australiju zbog korona virusa, jer je tamo situacija bila mnogo stabilnija nego u Srbiji. Nažalost, ja neću da idem u Australiju pošto moram da radim. Mnogi bi rekli da se ja ne brinem za svoju decu, ali to nije istina. Mnogo mi nedostaju i oni su mi na prvom mestu. Radim na tome da ih vidim što pre - rekla je Tanja za „Detoxic“ emisiju.

NE PROPUSTITE: Nakon što se pročulo da je završio na klinici za odvikavanje Tanja Savić progovorila o suprugu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jun 3, 2020 at 4:09am PDT

Pevačica Tanja Savić - Nezapamćen nastup u Beogradu

Iako je koronavirus na kratko zaustavo tok normalnog življenja, najveće posledice osetili su pevači koji nisu imali koncerte i nastupe. Po ukidanju vanrednog stanja, mnogi pevači vratili su se svom poslu, a među njima bila je i prelepa pevačica Tanja Savić.

Ona je pre nekoliko dana održala nezapamćen nastup u jednom prestoničkom klubu, a tom prilikom videli smo i mnoge poznate dame koje su dože da upriliče ovaj događaj.

Zahvalna za uspešan nastup, objavila je set fotografija sa emotivnim opisom koji je glasio ovako:

- Biti zahvalan za sve dobro što imaš u svom životu je temelj sveg izobilja. Prošla je još jedna noć provedena sa vama dragi moji, koja će mi ostati u prelepom sećanju. Srce mi je puno! Hvala i volim vas. Vaša Tanja.

NE PROPUSTITE: Donela bitnu odluku: Tanja Savić dva meseca bila na lekovima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jun 6, 2020 at 11:04am PDT

Komentari (0)

Loading