Celebrity News

Ilda Šaulić: Promena porodičnih planova

Ilda Šaulić: Promena porodičnih planova

Ilda Šaulić vreme provodi sa svojom porodicom, ćerkom Emom i suprugom Bojanom

Posle tragedije koja je zadesila njenu porodicu, pevačica Ilda Šaulić (41) prolećne dane provodi sa svojom porodicom u rodnom Beogradu. S naslednicom Emom i suprugom Bojanom ćerka preminulog pevača Šabana Šaulića uživa u porodičnom domu, posećujući stalno majku Gordanu, sestru Sanelu i njenu porodicu, ali i mnogobrojne prijatelje. „Upravo se spremamo da idemo na dečji rođendan“, razdragano nam je rekla Ilda kada smo je pozvali, pa smo je odmah pitali kako je njena porodica prošla period izolacije.

PROČITAJTE: Ponosna tetka Ilda Šaulić - Zbog Lukine fotografije se ustalasale društvene mreže (foto) 

– Imajući u vidu situaciju koja nas je sve zatekla, trenutno je najvažnije da smo zdravi. Inače, kada imate devojčicu od tri i po godine, svakodnevica je vrlo interesantna i ispunjena zanimljivim sadržajem, odnosno situacijama. Ema je krenula u vrtić, a mi smo i dalje u pripravnosti, kao i do sada – kaže Ilda koja je više puta istakla kako je njena majka Gordana pravi roditeljski uzor i primer kako se na pravi način odgajaju deca, uz stremljenje da ona izrastu u dobre i kvalitetne ljude. Poznata Beograđanka tvrdi da je njenu porodicu period pandemije naučio da peta brzina više nije opcija i da sve obaveze mogu da se obave lagano i bez tenzije.

Ilda kaže da je vreme izolacije njenu porodicu učinilo opuštenijom, ali i da je vreme za nove izazove, pa sprema nešto novo za svoju publiku

– Svi smo malo opušteniji i polako se vraćamo svojim obavezama. Naravno, posle ovakve situacije koja je sada iza nas, shvatite koji su vam prioriteti i da nema potrebe za petom brzinom jer ćemo sve ionako stići da uradimo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 5. Мај 2020. у 3:46 PDT

PROČITAJTE: U čast oca Šabana - Evo šta će Ilda Šaulić da uradi sa njegovom rodnom kućom!

Nedavno smo na njenom „instagram” profilu videli fotografiju na kojoj radi pilates, pa smo je pitali da li je zadovoljna trenutnom fizičkom formom:

– Dok je trajao karantin, svi smo se opustili, ali sam ja već počela s treninzima i vodim računa o ishrani – disciplinovana je mama preslatke devojčice Eme s kojom svaki dan provodi vreme u šetnji parkom i uživa u smišljanju novih igara.

Ilda Šaulić tvrdi da je njena ćerka veoma aktivno dete

Ema je u fazi kada je sve interesuje. Veoma je aktivno dete, obožava druge mališane, svoje drugare i ima milion pitanja u jednom danu

– Ema je u fazi kada je sve interesuje. Veoma je aktivno dete, obožava druge mališane, svoje drugare i ima milion pitanja u jednom danu – priznaje atraktivna plavuša kroz smeh i kaže da joj u obavezama oko domaćinstva i kuće mnogo znači pomoć koju ima.

– Naravno da imam pomoć u kući. Jasna je s nama već godinama i uz njenu pomoć sve je mnogo lakše – iskrena je pevačica, koja je je tokom karantina fanove oduševila jednom atipičnom fotografijom na „instagramu”: na slici se vidi kako joj suprug Bojan pomaže na neobičan način – farbanjem izraska na kosi.

Budući da je Bojan Vučković profesionalno vezan za Sjedinjene Američke Države, pitali smo pevačicu šta se dešava s njegovim planovima za odlazak preko okeana.

– Planirali smo da odemo u Ameriku na leto, ali kako trenutno stvari stoje, to se sve odlaže do daljeg – iskrena je Ilda. 

Pevačica će u septembru obeležiti četvrtu godišnjicu braka sa suprugom, s kojim se još u detinjstvu zbližila preko njegovog mlađeg brata Branka, tada njenog najboljeg druga.

PROČITAJTE: Ilda Šaulić u ljubavnom zanosu sa suprugom Bojanom (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 29. Јан 2019. у 1:54 PST

PROČITAJTE: Spakovala kofere- Ilda Šaulić otišla daleko od Srbije (foto)

Slučajan susret mnogo godina kasnije bio je sudbinski.  Filmska ljubavna priča krunisana je brakom i njihovom naslednicom Emom, koja im je centar sveta. Ilda s ponosom priča o svojoj mezimici i otkriva da je njena ćerka već prepoznaje na televiziji.

koja je istakla da bi volela kada bi njena ćerka nasledila pevački talenat od čuvenog dede Šabana.

– Iako je još uvek mala da bi shvatila pojam javne ličnosti, prepoznaje me na televiziji, a zna i moje pesme kada ih čuje – kaže pevačica.  Ilda je istakla da bi volela kada bi njena ćerka nasledila pevački talenat od čuvenog dede Šabana.

Komentari (0)

Loading