Celebrity News

Luda žurka: Anastasija u provodu s Noletom i Bikovićem (foto/video)

Luda žurka: Anastasija u provodu s Noletom i Bikovićem (foto/video)

story

Tenski događaj u organizaciji Novaka Đokovića, osim dobrog tenisa, imao je i glamuroznu žurku za kraj.

U Beogradu je završen „Adria Tour”, čiji je tvorac Novak Đoković. Prvi pobednik je Dominik Tim, koji je u finalu savladao Filipa Krajinovića.

Pročitajte: Novak Đoković - Trudimo se da živimo normalnim životom

Ovaj meč je na tribinama okupio celu porodicu Đoković: Novaka, Jelenu, Novakove roditelje Srđana i Dijanu, kao i braću Marka i Đorđa.

Željna sam Novaka, to je nešto što je ostalo u meni duboko. Volela bih da sednem, da popričam s njim, da pričamo, da se smejemo, plačemo... Ali nas dvoje. Željna sam da budem s njim, da pričamo, to je pola sata. Obično je mnogo ljudi uvek oko njega. Želela bih nekada da ga uhvatim za ruku i da negde odemo samo nas dvoje. Moraću to da uradim jednog dana – rekla je nedavno majka našeg tenisera pred televizijskim kamerama.

Pročitajte: Jelena i Novak Đoković podelili neverovatno iskustvo sa Balija (video)

Dobra atmosfera s tribina prenela se u jedan prestonički klub u koji je Novak poveo svoje goste: tenisere Filipa Krajinovića, Dušana Lajovića, Gorana Ivaniševića, Aleksandra Zvereva i Nenada Zimonjića... Među gostima su bili i Anastasija Ražnatović i Miloš Biković koji se pojavio sa italijanskim producentom Andreom Jervolinom!

Miloš Biković ponudio filmsku ulogu Novaku

Miloš Biković, koji godinama gradi uspešnu karijeru u Rusiji, rešio je da u svet glume uvede i našeg najboljeg tenisera. Biković je u Sankt Peterburgu potpisao s ruskom Nacionalnom medijskom grupom protokol o saradnji na projektu „Tesla”, a kako prenose domaći mediji, ulogu slavnog naučnika ponudio je upravo Novaku

Za dobru atmosferu bio je zadužen Stevan Anđelković, ali i Novak koji je poznat kao pravi šoumen.

Koliko je zabava bila dobra, svedoče i snimci s društvenih mreža.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje začinjeno karnevalskim plesačicama i odličnom atmosferom.

Pročitajte: Anastasija čestitala Ceci 47. rođendan - Želim da zauvek izgledamo kao sestre!

Komentari (0)

Loading