Celebrity News

Glamurozna proslava: Na rođendanu Šabanovog sina jedna pevačica privukla najviše pažnje (foto)

Glamurozna proslava: Na rođendanu Šabanovog sina jedna pevačica privukla najviše pažnje (foto)

Sin Šabana Šaulića Mihajlo proslavio rođendan u jednom prestoničkom klubu

Mihajlo Šaulić proslavio je rođendan u društvu najbližih, a to je prva proslava otkako mu je otac, legendarni pevač, nastradao u saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. godine. Među prvim gostima bile su njegove sestre: Ilda sa suprugom Bojanom i Sanela sa suprugom Zoranom Mirkovićem.

Pročitajte:Ponosna tetka Ilda Šaulić - Zbog Lukine fotografije se ustalasale društvene mreže (foto) 

Među zvanicama su bile i voditeljka Dajana Paunović, ali i pevačica Aleksandra Mladenović, za koju se šuška da je u vezi s Mihajlom.

Pročitajte: Porodica Šaulić doživela još jedan težak gubitak

– Znam ja šta on voli, pripremili smo repertoar, zapevaću mu njegovu omiljenu pesmu. „Nije moja, nije moja”. Poklon neka ostane mala tajna. Želim mu sve najlepše... Zna on šta mu ja želim – kazala je Aleksandra za „Blic” sa osmehom na licu.

Ilda bratu čestitala rođendan i putem „Instagrama”

Sanela, Ilda i Mihailo veoma su vezani, posebno posle očeve smrti, koju su teško podneli. Da je brat uvek pravi oslonac i podrška sestrama, Ilda je pokazala i rođendanskom čestitkom koju mu je uputila na društvenim mrežama. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 15. Јун 2020. у 3:06 PDT

– I sreću i tugu, i dobro i zlo nosimo uvek zajedno. Najveći oslonac, najveća podrška, najveća ljubav... Naš jedini brat! Da si živ, zdrav i srećan, na radost svih nas. Srećan rođendan, vole te sestre – poručila je Ilda.

Šabanov sin raskinuo veridbu šest meseci pre svadbe

Mihajlo je krajem prošle godine raskinuo dugogodišnju vezu s Danijelom Mandić. Par se verio u Parizu na rođendan Mihajlove sestre Ilde, a svadbu su bili zakazali za 25. jun 2020. godine. Ipak, krajem prošle godine sporazumno su odlučili da raskinu veridbu.

Pročitajte: Ilda otkrila kako je porodica Šaulić nakon velike tragedije- Moj otac živi kroz moju muziku i nastupe

Komentari (0)

Loading