Celebrity News

Ovo sigurno niste očekivali: Kako Bogdana izgleda dve nedelje nakon porođaja

Ovo sigurno niste očekivali: Kako Bogdana izgleda dve nedelje nakon porođaja

Bogdana Ražnatović porodila se 3. juna, a njen prvi snimak nakon porođaja nikoga nije ostavio ravnodušnim

 

Porodica Ražnatović je početkom juna postala bogatija za još jednog člana. Veljko, sin folk dive Cece Ražnatović, dobio je sina Željka, a dolazak naslednika proslavljen je u velikom stilu – prvo u porodičnom domu Ražnatovića na Dedinju, a potom i u Titelu, rodnom mestu Veljkove supruge Bogdane.

Pročitajte: Burno u porodici Ražnatović- Zbog jedne stvari svi govore o Anastasiji

Radost u porodici ubrzo je ostala u senci vesti da su Veljko i njegova majka Ceca pozitivni na virus covid-19. Iako su žarko želeli da prve dane Željkovog života provedu skupa, Veljko je zbog rizika ostao u Beogradu, dok je Bogdana sa sinom otišla u porodični dom Rodića u Titelu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) дана 3. Јун 2020. у 3:57 PDT

Saznanje da su oboleli od korone, Veljko je teško prihvatio upravo zbog razdvojenosti od sina.

– Niko nije mogao da pretpostavi da će ga razdvojenost od sina toliko pogoditi. Iako je do kraja izolacije, ukoliko oba testa pokažu da je negativan, ostalo još desetak dana, on ne može da izdrži bez Željka ni dan. Teško mu je što ne može da bude uz svoju porodicu, a čak ni Ceca ne uspeva da ga umiri i uteši – rekao je izvor za „Alo” i dodao da ga je rođenje sina potpuno promenilo.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ekskluzivno za „Story“ - Za nas počinje novi život

– Saznanje da je oboleo od korone Veljko je prihvatio bez problema, baš kao što je uvek, bez pompe, prihvatao svaku lošu informaciju ili situaciju. Naučen je da problem rešava hladne glave, jer je zbog činjenice da je rano ostao bez oca, morao da preuzme ulogu glave kuće. Uvek je bio jak i zbog mame i zbog sestre, pa niko nije mogao da pretpostavi da će ga roditeljstvo toliko promeniti. On više nije onaj od pre.

Nakon nekoliko dana razdvojenosti Veljko ponovo sa Bogdanom i sinom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 7. Апр 2020. у 1:22 PDT

Pročitajte: Tata i tetke slave uz trubače: Ko je najveseliji zbog rođenja malog Željka (video)

Nakon što je Cecin sin ponovo uradio test na koronu i rezultat pokazao da je negativan, odmah se uputio ka svojoj dragoj Bogdani koja je boravila u Titelu s njihovim naslednikom Željkom.

Veljko je snimak njihovog zajednički provedenog vremena objavio na „Instagramu”. Naime, mladi par uživao je u vožnji, a svi su primetili da Bogdana blista.

Pročitajte: Slavlje u Titelu – Bakljada za malog Željka, dolazak Cece izazvao haos (video)

Komentari (0)

Loading