Celebrity News

Svetski mediji bruje: Zašto je uhapšena Romana Panić?

Svetski mediji bruje: Zašto je uhapšena Romana Panić?

Svetski tabloidi preneli su vest da je pevačica Romana Panić uhapšena u Australiji. Kako piše „Daily Mail”, ona i njen dečko Filip M. (40) lišeni su slobode u Brizbejnu, u kojem su boravili kao turisti.

Kako se dalje navodi, oni su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata, a namera im je zapravo bila da zloupotrebom platnih kartica na nezakonit način prisvoje novac.

– Oni su u Australiji boravili kao turisti kada su zapali u probleme s novcem i onda su smislili plan kako da „napune novčanike” i prikupili su bankovne podatke 35 osoba – izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit, prenosi tamošnji portal „9njuz”.

Pročitajte: Ljubavna fotografija otkriva – Romana Panić ima novog dečka?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 12. Дец 2019. у 1:38 PST

Navodno, Filip M. je priznao krivicu po 18 tačaka optužnice, a Romana po 16 tačaka. Pored toga što će morati da vrate novac, odslužiće i zatvorsku kaznu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 10. Феб 2018. у 9:07 PST

Pročitajte:Poznata pevačica se zbog dečka biznismena preselila u Italiju

Inače, pevačica se poslednjih godinu dana povukla s javne scene, a nedavno je i obradovala javnost vešću da se verila. Nakon veze sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, prva veza koju je potvrdila bila je sa izvesnim biznismenom iz Italije.

– Nemam vremena više, to su ti detalji o kojima neću da pričam. Bitno je da sam konačno verenica – rekla je Romana nedavno u emisiji „Exkluziv”.

Komentari (0)

Loading