Celebrity News

Slavlje Jelisavete i Miloša: Čestitke pristižu sa svih strana

Slavlje Jelisavete i Miloša: Čestitke pristižu sa svih strana

Par koji je do samog venčanja pokušavao da sakrije svoju vezu od javnosti, danas slavi tri godine braka. Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se 25. juna 2017. godine.

Slavlje je bilo upriličeno u jednom restoranu na Topčideru, a obezbeđenje je bilo toliko jako da čak ni gosti nisu mogli da uđu ukoliko nisu poneli pozivnice.


Par se upoznao u Beogradu preko zajedničkih prijatelja, a pošto je on zbog angažmana u klubu CSKA iz ruske prestonice bio sprečen da češće dolazi ovde, Jelisaveta je gotovo svakog vikenda, kad god su joj obaveze dozvoljavale, išla kod njega u Moskvu. 

U međuvremenu, upoznala je i Miloševe roditelje, koji su prezadovoljni njegovim izborom, baš kao što su njeni najbliži oduševljeni Teom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Janković (@jelenastyle) дана 24. Јун 2017. у 6:03 PDT

Za kumove su izabrali svoje dugogodišnje prijatelje – Teo je pozvao Marka Pantelića, a Jelisaveta drugaricu iz detinjstva.

Inače, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja u februaru 2019. godine. Glumica se porodila u Americi, a nakon rođenja ćerke Petre otvoreno je govorila o svojoj borbi da ostane u drugom stanju.

– Više od svega želeli smo dete. Ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala. Podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster. Ali danas imamo Petru. To je priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan – rekla je poznata glumica u jednom intervjuu krajem prošle godine.

Vest o novoj prinovi stigla sredinom maja

Njihova ćerka Petra za nekoliko meseci dobiće brata ili sestru, a koliko glumica uživa u trudnoći, pokazala je i time što nije odustala od svojih obaveza u pozorištu.

– Nije mi uopšte naporno. Radim posao koji volim i uživam u tome – rekla je glumica za „Telegraf.rs”.

Jelisaveta Orašanin emotivnom objavom čestitala Teodosiću godišnjicu braka

Jelisaveta je na svom „Instagram” nalogu objavila fotografiju na kojoj je u naručju svog supruga, a pored nje je samo pisao broj 3, koji označava tri godine njihovog braka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 25. Јун 2020. у 1:19 PDT

Komentari (0)

Loading