Celebrity News

Filip Živojinović prvi put o supruzi: Reči koje su rasplakale Aleksandru (video)

Filip Živojinović prvi put o supruzi: Reči koje su rasplakale Aleksandru (video)

story

Da je istina da se srodne duše prepoznaju na prvi pogled, potvrdio je i Filip Živojinović koji je odmah znao da je Aleksandra prava žena za njega. Govorio je o njihovoj ljubavi, braku i o tome koliko se njihov odnos promenio otkako su postali roditelji sina Aleksandra, a njegova intimna ispovest bila je iznenađenje za popularnu pevačicu.

– Od prvog dana bili smo jedan tim i funkcionisali smo kao jedna duša i jedno telo. Sve je bilo nekako prirodno i ja sam joj posle samo deset dana zabavljanja rekao: „Ja ću tebe da oženim jednog dana” – ispričao je Filip prvi put pred kamerama, u emisiji „Puls Srbije” na TV „Kurir”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана 14. Феб 2019. у 1:54 PST

Pročitajte: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović krstili sina, a otkazali gala rođendansko slavlje!

Aleksandra se pred kamerama snalazi odlično, dok njena jača polovina radije deluje iz senke. Zato je Filipov intervju bio iznenađenje i za njegovu suprugu.

‒ Naš prvi poljubac je bio jako smešan, moram da kažem iskreno. Ovo će sigurno biti onaj momenat kada će Aleksandra reći: „Filipe, ubiću te“ .Ja sam tih dana bio bolestan, imao sam neku upalu grla i nisam uopšte hteo da je to veče poljubim da je ne bih razboleo. I mi se sada stalno smejemo na tu temu. Jer, ona je inicirala da se poljubimo, a ja sam se femkao da je ne razbolim, tako da je čitava situacija bila veoma smešna i šeprtljasta. Prvi poljubac nije obećavao da će to biti neka velika ljubav, ali, eto, desilo se. ‒ rekao je Filip kroz osmeh.

Svađe se dešavaju, ali Filip uvek popusti prvi.

– Može da bude baš gadna svađa. Ali kada nije u pravu, neće to priznati odmah tog momenta, već tek nakon sat vremena. Ona već kreće da se iskupljuje ako je uradila nešto pogrešno. Aleksandra nije po prirodi neko ko može da se ljuti, ali je neko ko u sekundi kaže šta misli – ispričao je Filip i naglasio da je sin uvek oraspoloži. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана 6. Мар 2020. у 1:21 PST

Pročitajte: Filip Živojinović i Aleksandra Prijović očekuju drugu prinovu?

– Nju uvek oraspoloži Aleksandar. U našem odnosu ništa se nije promenilo otkako je sin centar našeg sveta. Osim što je jedan deo naše pažnje preusmeren na njega i meni je drago kada vidim da sam na drugom mestu. Drago mi je kada vidim koliko voli našeg sina, koliko mu je posvećena i to je normalno. Veoma sam srećan – rekao je sin Bobe Živojinovića koji priželjkuje ćerku. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kurir.rs (@kurir.rs) дана 28. Јун 2020. у 9:47 PDT

– U narednih nekoliko godina naravno da bih voleo. Ja sam iz porodice gde su pretežno muškarci, tako da bismo se svi radovali jednoj devojčici.

Aleksandru je toliko iznenadio gest njenog supruga da nije mogla da zadrži suze.

– Ovo je sigurno najlepši intervju koji je dao. Nisam ovo očekivala, Filip ne ide u emisije i ne daje intervjue. Baš ste me zatekli.

Komentari (0)

Loading