Celebrity News

Romanina prva izjava nakon privođenja: Oštre reči zbog kojih se pokajala

Romanina prva izjava nakon privođenja: Oštre reči zbog kojih se pokajala

Romanina prva izjava nakon privođenja u Australiji iznenadila je mnoge. Naime, pre nekoliko dana i strani tabloidi, među kojima je „Daily Mail”, preneli su da su pevačica i njen dečko Filip M. (40) lišeni slobode u Brizbejnu, u kojem su boravili kao turisti.


Kako se dalje navodi, oni su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata, a namera im je zapravo bila da zloupotrebom platnih kartica na nezakonit način prisvoje novac.
Pored toga što će morati da vrate novac, odslužiće i zatvorsku kaznu.

Dok su sve Romanine kolege sa estrade šokirane ovim saznanjem, na njenu stranu je stao tekstopisac Dragan Brajović Braja, koji je poručio da će joj napisati pesmu i album kojim će pokoriti estradu. Istakao je da je Romana uvek imala loš ukus kada je reč izboru muškaraca.

Pročitajte: Poznata pevačica se zbog dečka biznismena preselila u Italiju

Pomoći ću Romani da se vrati na muzičku scenu, gde i pripada. Pripremam joj album kojim će pokoriti estradu! Naravno, sve ću uraditi besplatno, jer je Romana moja prijateljica i divan čovek. Svako zaslužuje novu šansu, pa i ona. Zasijaće opet u punom sjaju, videćete,- poručio je Braja za „Informer”, koji će pevačici napraviti hit o pogrešnim ljubavima.

I sama pevačica se oglasila na svom „Instagram” profilu . Naime, ona je šerovala objavu jedne ženske osobe, pretpostavlja se veoma bliske, s obzirom na način na koji je brani.

Gledajte svoja posla... Sram da vas bude, nemate ni stida ni srama... Režiranje vam je jača strana, fuj podelila je ona putem Instagram storija, a nešto kasnije to i obrisala sa svog profila.

Komentari (0)

Loading