Celebrity News

Sve je gorelo! Diva Dragana Mirković održala prvi koncert posle izolacije

Sve je gorelo! Diva Dragana Mirković održala prvi koncert posle izolacije

Koliko se publika uželela Dragane Mirković i koliko pesma može da pomogne ljudima u teškim trenucima najbolje se moglo videti na prvom koncertu folk zvezde.

Po ukidanju vanrednog stanja, u klubu u Lucernu publika je od početka do kraja horski pratila svoju omiljenu pevačicu.

U većini zemalja sveta mere povodom koronavirusa popuštaju, pa je tako i u Švajcarskoj, ali ipak su neka bezbedonosna pravila zadržana.

Tako su organizatori koncerta zbog nezapamćenog interesovanja morali da podele klub fizički na tri dela da bi ispoštovali regulativu.

Karte su potom planule za manje od sat vremena.

Diva Dragana Mirković - veče ispunjeno emocijama

Oni koji su imali sreću da dođu do karte uživali su u muzičkom spektaklu koji je trajao preko tri sata. Diva Dragana Mirković ovo veče prvi put u javnosti izvela je svoj novi hit “Hej ljubavi bilo čija” koju je poklonila publici neposredno po okončanju vanrednog stanja.

Za ovaj divan gest nagrađena je ovacijama iz publike.

- Bilo je zaista fantastično veče ispunjeno emocijama. Jedva sam se suzdržala da ne pustim suzu kada sam izašla pred publiku i osetila sa kakvom me ljubavlju očekuju.

- Nadam se da će čitava sutuacija sa virusom što pre proći i da ću veoma brzo moći da ponovim druženja sa publikom i u našoj zemlji ali i širom sveta - rekla je folk diva Dragana Mirković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Jun 28, 2020 at 8:44am PDT

Komentari (0)

Loading