Celebrity News

Višak kilograma je daleka prošlost: Goga Sekulić ne liči na sebe!

Višak kilograma je daleka prošlost: Goga Sekulić ne liči na sebe!

Pevačica Goga Sekulić oslabila je trinaest kilograma, a sada je otkrila kako je to uspela.

Poznata pevačica smršala je do neprepoznatljivosti. Višak kilograma koji je imala nakon porođaja sada su daleka prošlost.

Goga izgleda nikad bolje, a sada je otkila i zbog čega se naglo ugojila...

- Gojila sam se zato što sam uživala u životu, hrani i slatkišima. Višak kilograma sam imala i u periodima kad sam bila pod velikim stresom. Nekoliko puta sam se gojila i mršavila. Međutim, kad pomislim na svog sina, odmah shvatim da zbog njega moram da budem zdrava - istakla je na početku razgovora za "Hit Informer" pevačica.

- Vasilije Andrej bio je moja motivacija da sredim izgled i pravilno se hranim. Na početku karijere sam imala 59 kilograma. Tada sam bila baš mlada. Posle toga sam uvek imala oko 67 kilograma, ali mi se dešavalo i da se ugojim, pa da doguram do 80.

- Zatim probušim kašiku i vežbam, pa smršam 10-15 kilograma. Nije lako, ali ko želi može! Nisam se mnogo ugojila u trudnoći, ali sam ipak imala višak kilograma. Brzo posle porođaja počela sam da vežbam i krenula sam na dijetu.

NE PROPUSTITE: Goga Sekulić prokomentarisala natpise o razvodu, pa se dotakla ljubavnica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Jun 19, 2020 at 1:19pm PDT

Goga Sekulić - Moj suprug savršeno izgleda

Goga Sekulić takođe ističe da je redovno trenirala tokom vanrednog stanja i da je redukovala ishranu. Ključ uspeha je biti istrajan, ali ona još uvek nje zadovoljna rezultatima.

- Trenirala sam i tokom vanrednog stanja zbog korona virusa, ali u svom stanu. Redukovala sam ishranu, ali još uvek nisam zadovoljna rezultatima. Treba još odricanja da bi neko bio savršen.

- Ne stižem da imam sve obroke zbog jurcanja oko sina. Manje spavam otkad sam postala majka, ali uživam u majčinstvu. I zbog toga sam uspela da skinem neki kilogram. Mada, najveću zaslugu za mršavljenje ipak ima moj suprug Uroš - dodala je Sekulićeva.

- Moj suprug savršeno izgleda. On je profesionalni sportista, trenira nekoliko puta dnevno i pazi šta jede. Uroš drugima pravi planove ishrane i organizuje treninge, pa znam sve o tome kako da ljudi budu vitki i zdravi.

NE PROPUSTITE: Goga Sekulić o trudničkim danima: Jedem šta mi se jede…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on May 27, 2020 at 6:10am PDT

Komentari (0)

Loading