Celebrity News

Neočekivana odluka Toma Kruza: Dosta mu je drame!

Neočekivana odluka Toma Kruza: Dosta mu je drame!

Otkako se razveo od glumice Kejti Holms 2012. godine, Tom Kruz nijednu emotivnu partnerku nije predstavljao javnosti, a sve informacije u vezi s njim su na nivou nagađanja. Poneka informacija dospe do medija preko ljudi iz njegovog bliskog okruženja ili se konstruišu priče na osnovu nekog njegov gesta.

Pročitajte: Sekta bitnija od porodice – Tom Kruz posle 6 godina konačno video ćerku

Zvanične potvrde nikada nema. Njegov život intrigantan je i zbog činjenice da je već godinama član Sajentološke crkve, zbog čijih pravila se ne viđa ni sa četrnaestogodišnjom ćerkom Suri.

Njena majka Kejti proglašena je za „supresivnu” osobu od strane sajentologa, a bliskost majke i ćerke možda predstavlja prepreku za Toma. U crkvi sajentologa „supresivna” osoba je ona osoba koja napusti ovu crkvu ili govori protiv nje.

Jedan bivši član crkve sajentologa svojevremeno je izjavio za časopis „The National Enquirer” kako je moguće da Tom ne viđa Suri jer misli da Kejt i njena porodica pričaju negativno o sajentolozima, a po pravilima te crkve, nijedan član ne može biti u bilo kakvoj vezi sa osobom koja je počinila „supresivni” akt.

Već godinama javnost osuđuje slavnog glumca što odbija da vidi ćerku, a čini se da je upravo taj pritisak uticao da donese odluku da napusti Holivud.

Kako piše tabloid „Life&Style”, kontroverzni glumac seli se u Englesku kako bi se posvetio sajentologiji. On već boravi u ovoj zemlji sa vođama tamošnje sajentološke crkve s kojima je proveo nekoliko prethodnih meseci. Sada je doneo odluku da ostane.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tom Cruise (@tomcruise) дана 2. Окт 2018. у 12:31 PDT

– Bio je u Britaniji na snimanju filma, koje je zbog pandemije prekinuto. Vreme u karantinu proveo je u sajentološkoj zajednici. Oseća se kao da ga tu bolje tretiraju, umoran je od drame u Holivudu. Negativne priče i fokus na njegov privatni život ne prestaju –otkrio je neimenovani izvor.

– Tom samo želi da snima filmove i na kraju dana da ode kući, u mir i tišinu. Prodao je svoju kuću na Beverli Hilsu, a Los Anđeles mu nimalo ne nedostaje – tvrdi izvor.

Pročitajte:Tom Kruz želi da izgladi odnos sa ćerkom Suri

– Želi jednostavniji život i vreme za porodicu. Nakon godina lutanja, našao je mesto koje može da nazove domom – zaključuje izvor.

Komentari (0)

Loading