Celebrity News

Naja Rivera nestala - udavila se ili je ubijena?

Autor: | 13/07/2020

Naja Rivera nestala - udavila se ili je ubijena?

Naja Rivera nestala je pre nekoliko dana dok je sa četvorodišnjim sinom boravila na jezeru.

Glumica Naja Rivera je sa sinčićem otišla na jezero Piru u iznajmljenom brodiću, u nacionalnom parku u blizini Los Anđelesa, a glumici se od tada gubi svaki trag. Dečak je pronađen sam.

Za njom, njenim telom, tragaju iskusni ronioci, tragači, upotrebljena je najsavremenija tehnologija za pretragu jezerskog dna.... ali, za sada nema rezultata.

Naja Rivera nestala, ali ni jedan svedok ne postoji

Američki mediji su javili da nije isključeno da porodica neće moći da dobije njene ostatke. Spasilačke službe napominju da u jezeru Piru tela utopljenih isplivaju na površinu tek posle sedam do deset dana, ali ima i slučajeva da se nikada ni ne pojave.

Kada su ga pronašli, Najin sin je spasiocima rekao da je “mama otišla da pliva i nije se vratila”.

Ipak, zbog fotografije koju je Naja objavila tog nesrećnog dana, rađaju se teorije zavere. Jedna od najglasnijih jeste ona da je, navodno, glumičin bivši muž i otac malog Džozija, Rajan Dorsi, kriv za ovu tragediju.

Glavno uporište ovih nagađanja leži u opisu poslednje fotografije koju je Naja objavila sa sinom, a napisala je “Just the two of us” (Samo nas dvoje).

 

Pošto je Džozi malen, pretpostavlja se da možda nije ni svestan šta se tačno dogodilo i da je moguće, ključne momente pre majčinog nestanka, potisnuo iz sećanja.

Posebno ako uzmemo u obzir njenu burnu prošlost i neke momente iz porodičnog okruženja. Da li je možda želela da se ubije i poslednje trenutke provede sa sinom ili je pak ubijena?

https://www.instagram.com/p/CCW3bLhAUCt/

Komentari (0)

Loading