Celebrity News

Voditeljka Dušica Jakovljević: Bolelo me što sam optužena za širenje korone!

Autor: | 16/07/2020

Voditeljka Dušica Jakovljević: Bolelo me što sam optužena za širenje korone!

Voditeljka Dušica Jakovljević je najzad završila sa programom koji je vodila, sledi pauza, ali i odmor od bolesti i briga...

Voditeljka Dušica Jakovljević je prošla pravu golgotu nakon što je dobila koronu, jer su je mnogi optužili da je kriva za širenje virusa na estradi.

Kako si se izborila sa tim što si optužena da si zarazila estradu koronom?

- U ovom trenutku mi je smešno, ali tada mi ni najmanje nije bilo. Smatram da to da li sam zaražena ili ne je samo moja lična stvar i da nema širi interes niti širu važnost ta informacija. Na neke momente bilo je interesantno da su javne ličnosti masovno počele da objavljuju da su pozitivne na virus.

- Sve vreme sam apelovala da se nose maske. Pitam se šta je bilo sa onima koji su sedeli kod kuće i imali lakše simptome, pre nego što se digla halabuka oko mene. Ja takvu optužbu i hajku nisam zaslužila.

Koliko ti je bilo teško da radiš u vanrednim okolnostima zbog korone?

- U kriznim situacijama najbolje funkcionišem. Kada sam na izdisaju snage i kada mislim da li ću imati snage da privedem kraju, dobijem nalet snage i novu emergiju. Ma koliko da preko dana dišem na škrge, neka magija se desi kada uđem u studio. Mislim da moj put nikada nije bio lak, ali je bio temeljan i isplatilo se.

Voditeljka Dušica Jakovljević je borac koji osmehom pobeđuje sve nedaće

Da li bi i za koji novac ušla u rijaliti, budući da je i tvoj život intrigantan?

- Ko bi onda vodio rijaliti? (Smeh). Moj život jeste instrigrantan, mada ga ja ne gledam na taj način. Mislim da je još intrigantniji nego što se zna. Honorar bi bio sa mnogo nula, možda i neki najveći koji bi bio izdvojen u istoriji rijalitija. Visoka je cena odvojenosti od dece. Tako da sve kad skupim i saberem to mi deluje nemoguće, mada ranije nisam mislila tako.

Kakav je tvoj emotivni status, a šta si naučila iz predhodnih veza?

- Nikada nisam mnogo pričala, a kad nešto kažem to bukne. Po mojoj deci i meni se vidi kakav mi je život i emotivni i privatni. Najvažnije mi je da su moja deca zadovoljna sa mnom jer su mi oni ozbiljan filter. Najponosnija sam što pred njima ništa ne krijem.

Komentari (0)

Loading