Celebrity News

Ljubav se dogodila: Katarina Grujić u vezi sa fudbalerom „Crvene zvezde”?

Ljubav se dogodila: Katarina Grujić u vezi sa fudbalerom „Crvene zvezde”?

story

O tome da u njenom životu postoji neko poseban, Katarina Grujić govorila je prvi put za magazin „Story”. Tada je pevačica priznala da su simpatije uzajamne, ali da su pre svega prijatelji.

– Istina je da u mom životu postoji osoba koja mi je pre svega prijatelj i velika podrška. Među nama su uzajamne simpatije, a vreme će pokazati da li će taj naš odnos prerasti u nešto više. Zadovoljna sam i srećna, što ne mogu i ne želim da krijem, ako tako ostane, neću tražiti više od toga – rekla je tada Katarina koja je otkrila šta je presudilo da shvati da jedno drugom odgovaraju. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 28. Апр 2020. у 3:17 PDT

Pročitajte: Kaća Grujić - Finansirala sam momka, osećala sam se kao muško

– Zbližili su nas dugi razgovori na različite teme. Umeo je da me, na vrlo vešt način, iznenadi, oduševi i nasmeje. Kažu da su izrazito duhovite osobe i vrlo inteligentne. U ovom slučaju to se pokazalo kao tačno. Viđamo se povremeno i samo kada to dozvole trenutni uslovi u zemlji. Biće vremena i za ljubav i za druženje, samo da se situacija normalizuje i da se svi vratimo životima na kakve smo navikli – zdravi i srećni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 19. Сеп 2019. у 11:26 PDT

Pročitajte: Luksuzna proslava rođendana- Evo šta je Katarina dobila od tajnog obožavaoca!

Sada „Blic” piše da je Katarinin izabranik fudbaler „Crvene zvezde” Marko Gobeljić.

– Kaća i Gobelja znaju se nekoliko godina preko zajedničkih prijatelja i često su se viđali na proslavama, međutim nisu ni razmišljali da može da se desi ljubav između njih. Nedavno su sedeli u društvu i pričali o raznim temama, nakon čega su se pojavile simpatije. Kasnije su krenuli intenzivno da se dopisuju, više prijateljski, da bi onda shvatili da gaje emocije jedno prema drugom. Otišli su na večeru nakon koje su uplovili u vezu. Vest su podelili samo s najbližima i ne žele da o tome pričaju u javnosti. Svesni su da su oboje poznati i žele da izbegnu spekulacije o njihovom odnosu – rekao je izvor za pomenuti list.

Komentari (0)

Loading