Celebrity News

Marija Kilibarda za „Story”: Nova ljubav donela mi je spokoj

Marija Kilibarda za „Story”: Nova ljubav donela mi je spokoj

Marija Kilibarda za „Story” Prvi put u medijima se osvrće na novu ljubav koju je doživela s Branislavom Vučelićem

Omiljenom TV licu, voditeljki Mariji Kilibardi (39), proteklih šest meseci trajno su obeležili život. Ne samo zbog pandemije koja nam je svima promenila svest i životne tokove. Harizmatična Beograđanka iskusila je pregršt novih emocija i situacija.

Počela je da radi na novom TV projektu, postala je tetka, otpočela je privatni biznis, izgubila velikog prijatelja, osetila užasnu bol, našla je ljubav. Ljubav u nemirnim vremenima.

Onu što pruža spokoj koji se ne može uporediti ni sa čim. Početkom godine, otpočela je vezu s Branislavom Vučelićem, sinom dramske umetnice Ljiljane Dragutinović i novinara i političara Milorada Vučelića.

Prvi put u medijima Marija govori o promenama koje je doživela u poslednjih nekoliko meseci.

Kako vam odgovara vođenje subotnje emisije “150 minuta” posle šoua TLZP, i kako ste se uklopili u format koji se emituje uživo?

– To su dva potpuno različita TV formata, samim tim je i pristup potpuno drugačiji, kao i moj nastup i energija. Infiltrirana sam u svaku poru koncepta koji radim. Ne mogu da poredim te dve emisije, jer su dva različita pola. Emisiju “150 minuta” radim uživo, što mi je vrlo izazovno, kao i činjenica da se smeni sedam do 12 gostiju po emisiji, segmenti se menjaju vrlo brzo i potpuno su tematski različiti – sve to me privlači jer je to dinamika koju retko ko može da isprati. Sviđa mi se i što je naša subotnja emisija potpuno drugačija od onih koje idu radnim danima. To je jedna pozitivna i šarena energija koja može da oplemeni subotnje popodne svakog gledaoca.

Pročitajte: Marija Kilibarda -Jednog dana biću super mama!

Kako vam je prijala pauza koju ste imali u poslu pre pandemije, a kako vam je prijala pauza koju smo svi imali tokom prvog udara koronavirusa?

–Imala sam pauzu u pojavljivanju pred kamerama, ali nisam prekidala s radom. U januaru sam išla dve nedelje na odmor kada sam posetila Južnu Ameriku – Argentinu i Urugvaj. Potom sam se bavila mojom kolekcijom nakita i postavljala sve na noge u mom uplivu u preduzetničke vode. Prva dva meseca posvetila sam tome, a onda se desio virus, baš pred moju promociju nakita. Usledio je prvi talas pandemije. To vreme sam posvetila razradi sajta, nisam gubila vreme. Bilo je tu dosta posla. U maju sam započela biznis. Nije mi bio mrtav period, svakako. Iako nije u skladu s dinamikom mog života i mojim bićem, izolacija i usporen ritam veoma su mi prijali, jer nisam imala rokove pa sam na miru mogla da se posvetim svom brendu. Znala sam da moram da ispunim obaveze, ali je sve zavisilo od mene. Radila sam kada hoću. Blagoslovena sam, mada će ovo zvučati nekima čudno, što sam u pravom trenu lansirala kolekciju.

Ceo intervju sa Marijom Kilibardom možete pročitati u najnovijem broju magazina „STORY“ koji je u prodaji do 29. jula!

Komentari (0)

Loading