Celebrity News

Pevačica Goca Tržan: Mojih neustrašivih 46!

Pevačica Goca Tržan: Mojih neustrašivih 46!

Jedan od prvih epiteta koji se javljaju kada se govori o pevačici Goci Tržan jeste da je neustrašiva. To je svojom porukom javnosti pokazala i nedavno, kad je proslavila 46. rođendan.

Budući da zbog aktuelne situacije pazi da kontakte svede na minimum, svoj divan dan obeležila je sa suprugom Rašom (32) i ćerkom Lenom (13), ali nešto kasnije i s brojnim poštovaocima.

– Nije me strah da sve počnem ispočetka. Hvala svima na čestitkama – poručila je Goca, a kako se odnosi prema svojim godinama, opisala je u jasnoj poruci devojkama koje je prate.

NE PROPUSTITE:  Goca Tržan u iskrenoj ispovesti o borbi za potomstvo: Raša ima pravo da ode!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jul 7, 2020 at 7:16am PDT

– Pokušavam da sve devojčice, devojke, žene naučim da postanu zadovoljne svojom slikom u ogledalu. Naravno da nismo savršene, naravno da nismo najlepše, naravno da starimo, ali nemamo drugog izbora nego da zavolimo svoje „pakovanje” – bila je jasna Goca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jun 22, 2020 at 3:04pm PDT

Novosti u životu poznatog para - Pevačica Goca Tržan i Raša pokreću rijaliti

Popularna pevačica Goca Tržan i Raša Novaković, odlučili su da pokrenu rijaliti i svojim obožavaocima i publici sebe predstave u drugačijem svetlu.

– Došla sam na ideju da napravim talkshow u kojem ću moći da pričam s kolegama i ljudima iz javnog posla o stvarima koje ih verovatno do sada niko nije pitao ili je mislio da to nije potrebno. Ekskluzivna vest je da sam ja novo lice na televiziji K1.

– O voditeljima najčešće znamo samo neke opšte, biografske informacije, a da bih mogla da svoje prijatelje i goste pitam o njihovom seksualnom životu, na primer, u emisiji „Moj savršeni brak” moraću da dam više sebe. Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, s našom ćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija, to je naš život – kaže Goca i dodaje:

– Iako se emisija može nazvati rijalitijem, mi nismo porodica Kardašijan, jer one ne idu na pijacu, ne kuvaju ručak… Veoma mi je zanimljivo da ljudi vide koliko me zapravo ne poznaju.

Komentari (0)

Loading