Celebrity News

Jovana i Marko Mišković kupili stan srpskog košarkaša?

Jovana i Marko Mišković kupili stan srpskog košarkaša?

Divan bračni par Jovana i Marko Mišković, navodno su kupili stan koji je izgradio nekadašnji košarkaš Marko Jarić prenosi "Blic".

Stan od 250 kvadrata nalazi se u centru Beograda, a izvor je istakao za pomenuti list da se Jovani i Marku dopala lokacija, kao i da je poznati košarkaš gradio zgrade kad se vratio iz Amerike.

– Stan ima 250 kvadrata i veliku terasu. Jovana se nije mešala u opremanje, već je Marko osmislio svaki detalj s arhitektom i birao nameštaj. Veći deo nameštaja stigao je iz inostranstva, pretežno iz Francuske i Italije. Nešto stvari je naručeno i iz Amerike, gde Jovana i Marko odlaze nekoliko puta godišnje – rekao je izvor i dodao:

– Ceo ambijent urađen je u svetlim tonovima. Pored dečje sobe za ćerku Antoninu, posebnu pažnju posvetili su i opremanju sobe za bebu, koja stiže u avgustu.

Kako se navodi, oni su se u ovaj stan uselili još u maju, a sada s nestrpljenjem očekuju dolazak prinove na svet.

NE PROPUSTITE: Jovana i Marko Mišković: Osmesi od milion dolara

Jovana i Marko Mišković: Uskoro ponovo u ulozi roditelja

Bračni par Jovana i Marko Mišković sitno broji do dolaska prinove, a u jednom od intervjua za magazin “Story” pevačica anđeoskog glasa istakla je da da neguje porodične vrednosti.

Oduvek je sebi postavljala jasnu listu prioriteta, bez obzira na svoju hipersenzitivnost.

– Porodici ću uvek biti posvećena do poslednjeg atoma energije i ljubavi, imam veoma jasnu listu prioriteta. Sada sam konačno uspela da ukomponujem svoje muzičke želje u dnevni ritam. Ja sam hipersenzitivna osoba i uživam u tome da svoje emocije izrazim kroz pesmu, za mene je to prirodan osećaj koji mi je nedostajao tokom pauze. Verujem da se to čuje i u mojoj muzici.

Budući da Jovana živi u skladnom braku s Markom Miškovićem, takođe je u istom intervjuu za naš magazin istakla da joj u braku nikad nije dosadno.

– Kod nas ima svega osim dosade. Član porodice može neretko da vam dosađuje, ali nikako da vam dosadi. Nismo formirali porodicu da bismo jedno drugo animirali ili danonoćno držali pažnju, već zato što smo shvatili da verujemo jedno u drugo. Zajedno smo preživeli mnogo toga. U međuvremenu smo postali roditelji pa razmišljanje u kontekstu: „Dosadan si mi, odoh dalje” zaista ne pije vodu.

NE PROPUSTITE: Jovana Mišković: Retko kad od muža dobijam komplimente

Komentari (0)

Loading