Celebrity News

Kim Kardašijan prvi put o suprugovom poremećaju: To je deo njegove genijalnosti

Kim Kardašijan prvi put o suprugovom poremećaju: To je deo njegove genijalnosti

story

Iako zvuči neverovatno da postoji nešto što ne znamo o klanu Kardašijan–Vest, izgleda da se dogodilo ono o čemu nismo ni sanjali. Kanje Vest je nakon političkog mitinga koji je održao u Vajomingu objavio niz tvitova koji su uzdrmali svet.

Naime, on je razotkrio sav „prljav veš” naizgled srećne porodice. Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država započeo je svoju kampanju i već na prvom skupu zaprepastio je javnost.

On je govorio o oružju, politici, a u jednom trenutku se i rasplakao.

Ipak, najbizarniji trenutak bio je kada je otkrio da nije želeo ćerku Nort i optužio taštu Kris Džener da je ona zaslužna što je porno-snimak njegove supruge ugledao svetlost dana.

– Kunem se Bogom da Nortina mama nikada ne bi prodala svoj snimak seksa, to je odluka moje tašte – rekao je Kanje i priznao da već neko vreme pokušava da se razvede.

Pročitajte: Frapantna bahatost poznate starlete - Kim Kardašijan ovim zgrozila fanove (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 5. Мај 2020. у 10:26 PDT


Takođe, Kanje je istakao da voli svoju ženu i da mu je krivo što oni nisu pored njega, ali da joj neće dozvoliti da ga smeste u bolnicu.

– Volim svoju ženu. Moja porodica treba da bude uz mene. Nije više bitno šta „E!” televizija i „NBC” žele. Kim je pokušala da dođe u Vajoming s doktorom da me zaključaju kao u filmu „Get Out” jer sam plakao dok sam govorio o spasavanju života moje ćerke juče.

Kanje je ovim obraćanjem podigao buru na društvenim mrežama, a mnogi su došli do zaključka da poznati reper prolazi kroz težak period i da mu je stručna pomoć neophodna.

Ovo njegovo priznanje izazvalo je burne reakcije, a na kraju se oglasila i Kim Kardašijan koja je objasnila da njen suprug ima bipolarni poremećaj, ali i kako se ona oseća, šta misli o svom možda uskoro bivšem partneru i zamolila sve za malo razumevanja.

Pročitajte: Od novog trenda topi se asfalt! Kim Kardašijan u vrućim pantalonicama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 28. Јун 2020. у 9:36 PDT

– Svako ko ima bipolarni poremećaj ili ima voljenu osobu sa ovom smetnjom, zna koliko je to neverovatno komplikovano i bolno za razumevanje. Nikada nisam javno govorila o tome kako se to odrazilo na naš privatni život jer štitim našu decu i Kanjeovo pravo na privatnost kada je u pitanju njegovo zdravlje. Ali sada osećam da je vreme da dam svoje mišljenje.

Pročitajte: Kim Kardašijan - Posramljena sam zbog komentara o mom telu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 8. Јун 2020. у 12:46 PDT


Moj suprug je sjajna ali komplikovana osoba koja mora da se nosi s pritiskom i bipolarnim poremećajem. Oni koji su bliski s njim znaju njegovo srce i razumeju njegove reči koje se ponekad ne poklapaju s njegovim namerama. Živeti s bipolarnim poremećajem ne umanjuje niti uništava njegove snove i njegove kreativne ideje, bez obzira na to koliko se neki veliki ili nepristupačni osećali prema nekima. To je deo njegove genijalnosti i kao što smo svi svedočili, mnogi njegovi veliki snovi su se ostvarili – napisala je Kim na svom „Instagramu”.

Komentari (0)

Loading