Celebrity News

Frapantna bahatost poznate starlete: Kim Kardašijan ovim zgrozila fanove (foto)

Frapantna bahatost poznate starlete: Kim Kardašijan ovim zgrozila fanove (foto)

Bahatost poznate starlete došla je do maksimuma!

Kim Kardašijan zgrozila je fanove izgledom novog kupatila. Usred luksuzne prostorije u kojoj lepa starleta provodi najviše vremena iznikla je šuma.

Poznata starleta pohvalila se na „Instagramu” izgledom novog kupatila.

Prethodnih dana bavila se uređivanjem te prostorije i sada je napokon završila. Kako je istakla, suprug Kanje Vest priuštio joj je ovo zadovoljstvo, a evo kako se pohvalila na društvenoj mreži:

– Stižem kući i celo kupatilo mi je uređeno kao čarobna šuma. Predivna je i lepa! – rekla je Kim u opisu ovog video-priloga.

NE PROPUSTITE: Kim Kardašijan razbesnela ljude objavom usred pandemije! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on Jun 30, 2020 at 12:39pm PDT

Bahatost poznate starlete: Iznikla šuma usred luksuznog kupatila

Kim Kardašijan ne prestaje da iznenađuje: Iznikla šuma usred luksuznog kupatila

Na sredini ove prostorije nalaze se biljke, a pored floralne dekoracije, tu je i stilski nameštaj. Dve fotelje smeštene su pored staklene tuš-kabine.

Njeni fanovi na „Instagramu” burno su odreagovali zbog ovakvog uređenja, dok su neki i prokomentarisali da nije vreme za njenu bahatost dok ljudi širom sveta umiru.

Renoviranje novog futurističkog doma!

Kardašijanovi su pre nekoliko meseci pokazali milionima svoj novi porodični dom koji se našao na naslovnoj strani popularnog magazina „Architectural Digest”.

Kim Kardašijan i Kanje Vest pohvalili su se futurističkim dizajnom kuće u Los Anđelesu od 60 miliona dolara, a Kim je tom prilikom priznala da još nije koristila ogroman bazen koji je koštao 50.000 dolara.

Kao razlog tome, Kim je navela da njena deca mnogo vole džakuzi, a pošto ga u kući nema, ona se postarala da od dva bazena koja su postojala na prethodnom imanju napravi jedan ogroman džakuzi.

Dok se ona priprema da uskoči u bazen, njen suprug se, izgleda, još uvek privikava na novi dom koji opisuje kao „futuristički belgijski manastir”.

NE PROPUSTITE: Nakon što su je napali da joj deca gladuju, Kim Kardašijan prkosi slikom prepunog frižidera (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 3, 2020 at 10:54am PST

Bahatost poznate starlete - Kardašijanovima se očigledno sviđa novi dom, ali većina fanova je zatečena

– Dosadno! Strašno! Šta zapravo treba da se gleda! Ludo! – neki su od komentara, ali ima i retkih kojima se enterijer mnogo sviđa – remek-delo, divno i šik.

Poznati par kupio je kuću za 20 miliona dolara 2013, a ekstravagantno renoviranje trajalo je skoro četiri godine.

Od useljenja u vilu oni s publikom s vremena na vreme dele detalje iz svog doma, ali najveći broj njihovih pratilaca na društvenim mrežama i dalje ne menja mišljenje.

Ipak, najbitnije je da šestočlanoj porodici odgovara ovaj stil i ne sumnjamo da će svojim vernim pratiocima uskoro otkriti još poneki detalj iz svoje bele vile.

Komentari (0)

Loading