Celebrity News

Slavlje u domu Rajkovića: Dan kada sam postala najsrećnija žena na svetu!

Slavlje u domu Rajkovića: Dan kada sam postala najsrećnija žena na svetu!

Poznati bračni par Ana i Predrag Rajković s nestrpljenjem očekuje drugo dete kom se neizmerno raduje. Njihov sin Relja uskoro će dobiti brata, a mama i tata uživaju u svakom trenutku roditeljstva.

- Zaista me je roditeljstvo promenilo, pa sam postala mnogo strpljivija i smatram da se sve žene dosta promene kada se ostvare kao majke. Sada sam mnogo srećnija osoba. Neki postanu i umorniji, ja to nisam, s obzirom na to da imam sreće da je naša beba, sada već mali dečak, jako poslušna. Roditeljstvo je promenilo mnogo toga, ali u nabolje- rekla je Ana nedavno za „Blic”, a Predrag je dodao da je roditeljsto najlepše što može da se desi u životu jednog čoveka, te i da su ona i supruga postali odgovorniji od kako su dobili sina.

Pročitajte: Trudnica Ana Rajković: Neizmerna sreća je biti Predragova žena!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) дана 11. Јул 2020. у 6:30 PDT

I dok sa nestrpljenjem čekaju dan kada će njihov tročlani tim postati bogatiji za još člana proslavi su prvi rođendan svog prvenca.

Pročitajte: Porodila se supruga našeg golmana Predraga Rajkovića, dečak nosi divno kratko ime

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) дана 30. Мај 2020. у 1:26 PDT

Ovaj veliki dan ponosna mama je obeležila i na društvenim mrežama fotografijom iz porodilišta i prelepim rečima koje je uputila sinu.

Sine moj samo ću ti reći da znam tačno vreme i mesto kada sam postala najsrećnija žena na svetu, kada sam zagrlila najnežnije, a zavolela najjače ! 

Komentari (0)

Loading