Celebrity News

Strast koja je uzburkala more: Mihina ćerka u vatrenom zagrljaju fudbalera!

Strast koja je uzburkala more: Mihina ćerka u vatrenom zagrljaju fudbalera!

Kada je pre tri godine stupila u vezu sa fudbalerom Alesandrom Voljakom, Mihina ćerka našla se na udaru italijanske javnosti. O ovoj ljubavi pisali su svi mediji.

Iako je Virdžinija Mihajlović poznata po učešću u rijalitiju sa sestrom Viktorijom, njihova popularnost zbog „Ostrva poznatih” kratko je trajala. Svoj boravak u ovom serijalu prekinule su zbog vesti o očevoj bolesti i veoma brzo se okrenule porodici.

Mihina ćerka Virdžinija stala je uz svoju porodicu i oca u najtežim trenucima, ali svoju ljubav s fudbalerom „Pordenonea” nije zapostavila.

Na dobronameran savet oca Siniše da njegove mezimice ne ulaze u ljubavne veze sa fudbalerima, izgleda da se samo Virdžinija oglušila. Iako je cenila svaku očevu reč, ljubav prema zgodnom fudbaleru bila je jača.

Mihina ćerka proslavlja trogodišnjicu veze sa fudbalerom

Prezgodna Virdžinija Mihajlović danas proslavlja tri godine veze sa Alesandrom, a tim povodom objavila je fotografiju gde zagrljeni uživaju u svojoj ljubavi.

Par često pozira zajedno i za društvene mreže, a na fotografijama ne skrivaju svoju zaljubljenost i osmehe, a čak je i more postalo nemirno od njihovih dodira...

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Novi izgled Siniše Mihajlovića, a tek da vidite suprugu Arijanu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia ☽ Mihajlović (@virgimih) on Jul 24, 2020 at 2:18am PDT

Mihina ćerka Viktorija - Influenserka i spisateljica

Dok Virdžinija uživa u ljubavi sa zgodnim fudbalerom, druga ćerka fudbalskog asa napisala je roman o svom tati Siniši. Ambiciozna Viktorija, u romanu „Siniša, moj otac“ podrobnije je objasnila koliko se mIha promenio od saznjana da boluje od leukemije.

– Po povratku iz bolnice primetili smo da se tata više ne trudi da sakrije slabosti. Da pokazuje više empatije, osetljiviji je i fleksibilniji. Ranije nije bilo jasno kada je tužan, kada srećan. Imao je štit koji verovatno potiče od njegovog srpskog porekla. Moja baka bila je ista takva.

- Tokom našeg odrastanja „narednik“ Siniša postavio je tačno utvrđena pravila kako se ponaša za stolom i u školi, a svako odstupanje završavalo se kaznom. Sećam se da mi je zbog lošeg uspeha tokom čitavog jednog leta branio izlaske i nije postojala mogućnost da popusti. S druge strane, bio je tata koji se zbog naših osmeha oblačio u klovnovsko odelo i zbijao šale.

– Mislim da mu je taj čist odnos prema svemu, pa i poslu, pomogao da postane fudbalski šampion i neko koga u tom svetu veoma cene – napisala je ona i dodala da se Siniša brže od očekivanog latio poslovnih obaveza, ali da to nije učinio iz hira, kako su to mnogi pomislili, već iz ljubavi prema fudbalu i zato što se zaista oseća odlično. Vratio je staru kilažu i mnogo više vremena provodi s porodicom, koju je zapostavljao godinama zbog sportskih obaveza.

– Znam koliko je želeo da počne da trenira i zato sam srećna. Pokazao je kakav je borac i da nikada ne odustaje. Kad sam ga videla kako trči, prisetila sam se svega kroz što je prošao. Izdržao je tri ciklusa hemoterapije, pronašao kompatibilnu koštanu srž i podneo transplantaciju. Dok je čitav taj proces trajao, nije imao snage da me zagrli, noge i ruke su mu se osušile, izgubio je kosu… Sada je odlično, ali još uvek nije van opasnosti i leukemiju zove „izdajničkom” bolešću – otkrila je u knjizi Viktorija.

NE PROPUSTITE: Senzacionalno telo: Mihina supruga skinula se u bikini i raspametila sve!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Mihajlović 🌪 (@vickymiha) on Jul 23, 2020 at 2:01am PDT

Komentari (0)

Loading