Celebrity News

Duško Tošić je muškarac kakav se samo poželeti može: Ovako provodi vreme kada nije sa suprugom Jelenom Karleušom

Duško Tošić je muškarac kakav se samo poželeti može: Ovako provodi vreme kada nije sa suprugom Jelenom Karleušom

Fudbaler Duško Tošić igra u kineskom klubu „Guangdžou”, gde je nedavno počeo fudbalski šampionat. Usled pandemije koronavirusa, situacija u ovom delu sveta je i te kako ozbiljna pa suprug Jelene Karleuše dane provodi u karantinu. Po dolasku iz Evrope, gde je boravio neko vreme, Tošića su na aerodromu dočekali lekari u skafanderima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic) дана 14. Јул 2020. у 7:45 PDT


 Početak sezone dočekao je u hotelskom karantinu u strogoj izolaciji, a da bi mu vreme brže prošlo, suprug Jelene Karleuše slagao je peškire. 

– Kad su nam prekinute pripreme u Dubaiju, vratio sam se u Srbiju. Morao sam 14 dana u karantin. U međuvremenu su uvedene strože mere, pa sam produžio karantin za još dve nedelje. Po dolasku u Kinu opet sam morao 14 dana u karantin. Ukupno sam u karantinu mesec i po – rekao je Tošić za „Sportski žurnal”.

– Lice čoveka sam poslednji put video kad sam izašao iz aviona. Na aerodromu su me dočekali lekari u skafanderima i sproveli do hotela. Iz sobe mogu da izađem na terasu. Svakog dana mi osoblje hotela u skafanderima donosi nove peškire i posteljinu, ali staru ne odnosi. Imam u sobi gomilu od 80 peškira. Svi su uredno oprani i složeni. Moram nekako da prekratim dan – bio je iskren fudbaler.

Pročitajte: Ljubavna priča Duška Tošića i Jelene Karleuše- Ja sam bila njegova životna želja

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic) дана 27. Јул 2020. у 3:04 PDT


– Pištolj za merenje temperature stavljaju mi na čelo dvaput dnevno. Lekar u skafanderu dođe do vrata, ja otvorim, on proveri i ode. Testiraju me na koronavirus svaka tri dana.

Tošić je u Beogradu proveo nekoliko meseci sa suprugom Jelenom Karleušom i ćerkama Nikom i Atinom. Osim što je uživao s naslednicama, iskoristio je priliku i da prisustvuje rođendanskom slavlju Jelenine tetke Danijele. 

 Tom prilikom, Jelena je ponosno objavila fotografije i video-priloge sa slavlja, pokazavši koliko je čvrsta spona između njih.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели deny137 (@deny137) дана 13. Јул 2020. у 3:32 PDT


Jelenin suprug Duško Tošić, kao svaki džentlmen, tetka Danijeli je doneo veliki buket ruža, a žurki su prisustvovale i Jelenine ćerke, sada već poznate „Instagram” zvezde Atina i Nika.

Kada je iz Beograda krenuo za Kinu, rastanak sa ćerkama bio je dirljiv i emotivan. Nika i Atina nisu htela da puste tatu iz zagrljaja.

Komentari (0)

Loading