Celebrity News

Ljubavna priča Duška Tošića i Jelene Karleuše: Ja sam bila njegova životna želja

Ljubavna priča Duška Tošića i Jelene Karleuše: Ja sam bila njegova životna želja

Kako pišu domaći mediji, i nakon više od decenije uživanja u ljubavi, rođenja dve ćerkice Atinu i Niku ali i brojnih životnih izazova, Jelena Karleuša i Duško Tošić još uvek ne mogu da odole jedno drugom.

Budući da je Jelena Karleuša jedna od najatraktivnijih žena na našoj javnoj sceni te da je muškarce mogla da bira kako god je htela, ljubavna priča između Duška i Jelene ipak je krenula drugačijim smerom...

- Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku - on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - istakla je svojevremeno Jelena i dodala:

- Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja - piše Espreso.rs

- To je jedna lepa priča, to su mi ispričali njegovi saigrači. Bila je javna tajna da Duško voli mene i drži moje slike po zidovima. Isterao je svoje.