Celebrity News

Nikola Rađen iskreno: Moj novi život u Atini

Nikola Rađen iskreno: Moj novi život u Atini

Nikola Rađen iskreno govori o svom klubu, uslovima življenja otkako se preselio u prestonicu Grčke, u kojoj namerava zauvek da ostane i ističe da su njegova bivša supruga Ana Kokić i on ponosni na njihove ćerke Ninu i Teu.

-Jedan od mojih prijatelja iz Atine, koji je sada trener u AEK-u, pre dva meseca me je pozvao i objasnio da taj klub ima vrlo ambiciozne planove za budućnost. Pitao me je da li sam zainteresovan da dođem i igram. Odgovorio sam pozitivno jer nema lepše stvari nego da završim karijeru u Atini. Jeste da sam hteo to da uradim u “Crvenoj zvezdi”, ali posle situacije s koronavirusom promenio sam odluku i potpisao ugovor", počinje priču Rađen, koji je za magazin "Story" intervju dao telefonskim putem iz Atine, u kojoj namerava da ostane. 

Kako ste se osećali od početka proglašenja pandemije virusa, a kako sada sagledavate situaciju? 

Bilo je neprijatno i dosta rizično. U martu i aprilu sam poštovao sve mere, a onda se naglo završila Liga Srbije i treniranje, ali to vreme je sada prošlo. Poštujem sve mere zaštite i oprezan sam i dalje.

Kada će ćerke moći da vas posete?

-Naravno, čim se steknu uslovi, one će doći kod mene. Još uvek organizujem sve u želji da mi bude prijatno ovde, ali i da bi se one osećale što lepše kad dođu kod mene.

Pročitajte: Nikola Rađen priznao da je još uvek zaljubljen u bivšu suprugu Anu Kokić

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Radjen (@nikola_radjen) дана 25. Јул 2020. у 11:56 PDT

Vaše devojčice su već velike i sigurno razumeju da tata zbog posla mora da se odseli. Kako su reagovale na tu vest? 

Njih dve su bile oduševljene kada su čule da će se tata preseliti u Atinu, dosta sećanja ih vezuje za ovaj čudesan grad. Ovde su provele dobar period odrastanja. Ja sam bio srećan što je njima drago. 

Kakve su one devojčice i šta njih sada zanima u ovom uzrastu?

-One su predivna deca. Sjajne su devojčice, dobre osobe, odlični đaci, čine me ponosnim ocem. Interesuju se za sport, igraju odbojku, a talentovane su i za muziku, što su nasledile od Ane. Ponosimo se njima.

Opširniju priču i više fotografija pogledajte u najnovijem broj magazina „Story“ koji je u prodaji do 28. jula! 

Komentari (0)

Loading