Celebrity News

Nevena Božović i zgodni pilot: Ljubav na Jadranu raširila svoja jedra!

Nevena Božović i zgodni pilot: Ljubav na Jadranu raširila svoja jedra!

Nevena Božović i zgodni pilot ovih dana uživaju na Jadranu. Dok punim plućima udišu morski vazduh, pop pevačica ne krije da se lako privikla na titulu crnogorske snaje. 

Budući da je nedavno objavila dve nove pesme, Nevena je za „Blic” istakla da koristi svaki slobodan momenat da uživa s Nikolom.

Poslovi su nam takvi da lako usklađujemo vreme i obaveze, pa se ne odvajamo, već jedno drugome pravimo društvo kad god je to moguće. Nemamo ograničeno radno vreme pa je na taj način lako funkcionisati. 

Nevena Božović ističe koliko uživa u braku s Nikolom, kao i da je mnogo srećna i ispunjena.

– Srećni smo, i živimo drugu godinu braka u bojama. Boje su asocijacija na harmoniju, prirodu i lepotu, u svemu. Tako je i nastao naziv poslednje pesme za koju je inspiracija bila, kao i obično, ljubav – rekla je Nevena za „Blic”. 

NE PROPUSTITE: Na godišnjicu braka Nevena Božović objavila nikad viđene fotografije sa venčanja! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Jul 26, 2020 at 9:27am PDT

– Letujem u Budvi više od dvadeset godina, stoga je doživljavam kao svoj grad. Poznat mi je teren, a i ljudi. Imam svoj krug prijatelja i njihov mentalitet mi je blizak – kaže Nevena, a sa osmehom odgovara na pitanje da li se navikla na titulu crnogorske snaje:

– Simpatično mi je kad me to pitate. Zaista uživam i lako sam se navikla.

Osim toga što je u ljubavi i braku sve u najboljem redu, ne može a da se ne pomene aktuelna situacija oko koronaviursa. Nevena Božović je istakla da ovoj problematici pristupa sasvim racionalno i da nije zabrinuta jer je svima teško...

– Nisam zabrinuta zato što je svima teško, ne samo muzičarima. Poslednjih nekoliko meseci usredsredila sam se na studio i prikupljanje materijala dok se situacija ne poboljša. Bitno je zdravlje svih ljudi, za ostalo ćemo se snaći – poručila je šarmantna pevačica.

NE PROPUSTITE: Nevena Božović POKAZALA RASKOŠ U KOM ŽIVI (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Jul 17, 2020 at 8:23am PDT

Komentari (0)

Loading