Celebrity News

Darko Lazić ne štedi - Marina Gagić dobila "lisice" od 6.500 evra!

Autor: | 30/07/2020

Darko Lazić ne štedi - Marina Gagić dobila "lisice" od 6.500 evra!

Darko Lazić ne štedi iako je za pevače sve manje ili ni malo posla. Posebno kada se radi o poklonu za njegovu verenicu Marinu Gagić

Darko Lazić ne štedi i uvek je široke ruke kada kupuje poklon. Ovoga puta Marina Gagić je od verenika dobila poklon vredan 6.500 evra!

Darko Lazić i Marina Gagić su 24. juna proslavili prvi rođendan sinu Alekseju, a sada je na red došao i poklon za mladu mamu. Darko je za Marinu izabrao specijalnu narukvicu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Zivote moj, srećan ti 1. rodjendan. Vole te tata i mama najvise 💙

Објава коју дели Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) дана 24. Јун 2020. у 2:01 PDT

Cartier ljubavna narukvica za parove je jedna od najpopularnijih narukvica ikada izrađenih, ali i jedna od najprodavanijih. Ako je suditi po gugl pretraživaču, baš ovaj komad nakita koji sija na Marininoj ruci je bio najtraženiji.

Narukvica je ovalnog oblika da bi što više prijanjala uz ruku onoga ko je nosi. Napravljena je za parove i samom svojim dizajnom označava vezu i bliskost između njih. Narukvica je u stvari moderna verzija lisica koje parovi dobrovoljno stavljaju!

Da bi bile što više uz ruku, uz narkvicu se dobija i zlatni šrafciger kojim se zatežu zavrtnji na narkvici, koji simbolizuju čvrstinu ljubavi.

Cartier je čak jedno vreme imao klauzulu - narukvice su mogli da kupe samo parovi koji dokažu da su u vezi!

Marina Gagiće se ovim vrednim poklonom odmah pohvalila na Instagramu, na kojem je već prati 53.000 fanova!

Skupa narukvica, ali i torba uz čašu šampanjca su zaradili više od 6000 lajkova i pregršt lepih komentara. Marina sve više postaje Instagram influenserka, bar što se mode i nakita tiče. Da li je pred njom možda i nova karijera?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

🥂💋

Објава коју дели Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) дана 29. Јул 2020. у 2:07 PDT

Komentari (0)

Loading