Celebrity News

Darko Lazić i Marina Gagić prave još jednu bebu?

Darko Lazić i Marina Gagić prave još jednu bebu?

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da su se Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić koja je tada bila u drugom stanju otpratili sa Instagrama, kao i da je Marina izbrisala zajedničke slike, ona je rešila da otkrije šta se zapravo dogodilo.

– Nije bilo ništa štrašno, malo smo se sporečkali pa sam iz inata to uradila. Malo me rade hormoni – rekla je Marina za “Blic” i dodala:

– Ma mi se volimo više nego ikad i sve je kod nas u najboljem redu!

Budući da je Darko Lazić, jedan od najboljih muških vokala u regionu, 23. oktobra 2018. godine, preživeo tešku saobraćajnu nesreću koja se desila kod Brestača, njegovog rodnog mesta, Marini Gagić njegovoj verenici, dosadilo je njegovo ponašanje, pa mu je oštro zapretila da će ga ostaviti.

Marina NAPUŠTA Darka a tek ŠTO SU DOBILI DETE? Evo šta je GLAVNI RAZLOG SVE ČEŠĆIH RAZMIRICA!

Zbog svog zdravstvenog stanja i oporavka koji i dalje traje, njegova verenica Marina ucenila ga je da mora da smrša, ali i da prestane da konzumira alkohol.

Stiže još jedna beba!?

Međutim, kako piše magazin "Star" Marina je navodno našla u telefonu svog verenika poruke jedne pevačice, zbog čega je pokupila svoje stvari i vratila se kod roditelja. Darko je navodno uspeo verenicu da ubedi da mu se vrati i sada żeli još jedno dete kako bi bio siguran da ga više neće ostavljati:

- Tako je bilo i nedavno kada je posumnjala da je vara, ali se na kraju ispostavilo da je bio nesporazum, pa se ona vratila u njihovu kuću. Darko sad želi da mu ona podari i drugo dete, jer veruje da će tako da je zadrži za sebe i da neće naglo donositi odluke kao sada. Pričao je s njom i rekao joj da želi da naprave bebu i da Loreni i Alekseju podare još jednog brata ili sestru. Ali neće ona ni da čuje jer se porodila pre četiri meseca i želi da se posveti u potpunosti Alekseju! Darko je razgovarao i sa svojim roditelj ima i zamolio ih da popričaju sa Marinomi da je posavetuju da bi bilo lepo da rodi još jedno dete dok je još mlada! Siguran je da je sada pravo vreme za to, a i da ne prave veliku razliku u godinama medu decom. Darko zna da Marina, iako je mlada, nema mnogo strpljenja za njega i njegove gluposti. Zato je ubeđen da sa dvoje dece ipak ne bi mogla tek tako da ode i da sama brine o njima. Ne znam zašto, ali je on baš u strahu da će ga na kraju napustiti. Gleda da joj udovolji u svemu, dosta vremena provodi s njom i sa bebom, baš se plaši da je ne izgubi. Ona je pak u najgorem momentu bila uz njega i sada očekuje da on to poštuje i ne pravi greške koje je pravio kada je bio u braku sa Anom. Zato je i navalio da pravi još dece, međutim, od toga nema ništa bar za sada - kaže izvor iz Brestača za "Star" i dodaje da je Darko čak pred Marinom pitao Lorenu da li bi volela da ima još jednog brata ili sestru na šta je devojčica rekla da bi volela.