Celebrity News

Dejan Milićević u bolnici: Jedva sam ostao živ!

Dejan Milićević u bolnici: Jedva sam ostao živ!

story

Dejan Milićević u bolnici provodi već drugu nedelju, boreći se s korona virusom i obostranom upalom pluća

Dejan Milićević u bolnici je završio nakon što mu se stanje naglo pogoršalo, a virus ugrozio oba plućna krila. Kako je naveo u razgovoru za Pink.rs, u pojedinim momentima mu je život bukvalno visio o koncu!

Agonija traje već dve nedelje, ali Dejan Milićević je optimista i nada se da će ubrzo biti kod kuće gde će nastaviti oporavak.

- Već dve nedelje sam u bolnici. Jedva sam ostao živ. Korona i upala oba plućna krila. Sada je malo bolje, i za sedam dana izlazim... Može svakome da se desi - rekao je režiser nekih od najintrigantnijih spotova na domaćoj muzičkoj sceni i napomenuo šta je najvažnije za ozdravljenje:

Borba za život

- Samo optimizam. Apel da se ljudi ne zavaravaju noćnim izlascima i ludovanjima po splavovima, jer je virus svugde. Ja sam ga zakačio od drugarice koja me je izljubila posle dugog neviđanja - priča Dejan i u svom maniru dodaje da su to "klasična srpska posla"


- Nije imala pojma da ima simptome. Bilo je grozno, dve nedelje temperature i kiseonika, ali zahvaljujući stručnim doktorima i medicinskim sestrama internog B dela klinike Dragiša Mišović moj život je spasen. Tek sada predstoji oporavak i dovođenje u red. Nigde bez maske i više nema našeg srpskog pozdravljanja i cmakanja - istakao je Milićević za pomenuti portal.

Inače, Dejan je 2018. godine preživeo moždani udar, a tri godine pre toga je završio u bolnici kada je morao da operiše prostatu. Čak ni tada nije odustajao od vere u ozdravljenje i svima koji boluju je pružao podršku i korisne savete.

Komentari (0)

Loading