Celebrity News

Dejan Milićević u bolnici: Jedva sam ostao živ!

Autor: | 30/07/2020

Dejan Milićević u bolnici: Jedva sam ostao živ!

Dejan Milićević u bolnici provodi već drugu nedelju, boreći se s korona virusom i obostranom upalom pluća

Dejan Milićević u bolnici je završio nakon što mu se stanje naglo pogoršalo, a virus ugrozio oba plućna krila. Kako je naveo u razgovoru za Pink.rs, u pojedinim momentima mu je život bukvalno visio o koncu!

Agonija traje već dve nedelje, ali Dejan Milićević je optimista i nada se da će ubrzo biti kod kuće gde će nastaviti oporavak.

- Već dve nedelje sam u bolnici. Jedva sam ostao živ. Korona i upala oba plućna krila. Sada je malo bolje, i za sedam dana izlazim... Može svakome da se desi - rekao je režiser nekih od najintrigantnijih spotova na domaćoj muzičkoj sceni i napomenuo šta je najvažnije za ozdravljenje:

Borba za život

- Samo optimizam. Apel da se ljudi ne zavaravaju noćnim izlascima i ludovanjima po splavovima, jer je virus svugde. Ja sam ga zakačio od drugarice koja me je izljubila posle dugog neviđanja - priča Dejan i u svom maniru dodaje da su to "klasična srpska posla"

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) дана 25. Мај 2020. у 10:51 PDT


- Nije imala pojma da ima simptome. Bilo je grozno, dve nedelje temperature i kiseonika, ali zahvaljujući stručnim doktorima i medicinskim sestrama internog B dela klinike Dragiša Mišović moj život je spasen. Tek sada predstoji oporavak i dovođenje u red. Nigde bez maske i više nema našeg srpskog pozdravljanja i cmakanja - istakao je Milićević za pomenuti portal.

Inače, Dejan je 2018. godine preživeo moždani udar, a tri godine pre toga je završio u bolnici kada je morao da operiše prostatu. Čak ni tada nije odustajao od vere u ozdravljenje i svima koji boluju je pružao podršku i korisne savete.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Hvala Bogu dobro sam. Preziveću i ovo i biti jos jači. Jucerasnji dan je bio koban za mnoge. Hvala timu bolnice Sveti Sava odeljenje moždani udari na brzoj intervenciji i detaljnoj analizi i predanosti. Hvala doktorima, mojim sestrama i bratu koji mi boravak ovde cine sjajnim.

Објава коју дели Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) дана 23. Окт 2018. у 6:00 PDT

Komentari (0)

Loading