Celebrity News

Halid Bešlić i Dženan u Lončarevićevoj novoj pesmi "Sve moje ljubavi"

Halid Bešlić i Dženan u Lončarevićevoj novoj pesmi "Sve moje ljubavi"

story

Uvek kreativni Dženan Lončarević i sada, u doba Korone, ne gubi inspiraciju pa je svojoj publici poklonio pesmu „Sve moje ljubavi“ koju prati neobični spot.

Pod rediteljskom palicom Harisa Dubice, Dženan je i ovoga puta objavio spot, a gost mu je proslavljeni pevač za kog su mnogi, pa i sam Lončarević, mislili da će ovu saradnju odbiti.

Ipak nije, te se čuveni Halid Bešlić pojavio rame uz rame uz Dženana.

U kakvoj se ulozi Bešlić pojavio saznaće svi koji pogledaju spot na YouTube kanalu Dženana Lončarevića koji je otkrio kako je došlo do nastajanja ovog videa i otkud njegov kolega u njemu:

Halid Bešlić i Dženan Lončarević - Neraskidiva kreativnost

- Halid je moj mnogo dobar prijatelj, pre svega, i osim što smo kolege mi se i privatno lepo družimo. I hvala mu što je gost u ovom mom spotu, nadam se da ćemo i ubuduće dosta sarađivati. Haris Dubica je došao na ideju da neko tako cenjen bude deo ovog projekta, a ja sam predložio Halida. Sve ostalo je Harisova ideja i meni se dopalo jer u moru sličnih ekranizacija ova ideja za spot je, prema našem mišljenju, potpuno drugačija – istakao je Lončarević.

Osim što se pojavljuje, Halid Bešlić ima i repliku  u ovom snimku, a šta proslavljeni umetnik poručuje svom kolegi saznajte tako što ćete pesmu i spot poslušati i pogledati do kraja.

Komentari (0)

Loading