Celebrity News

Sanja Marinković: Milion želja mi se nije ostvarilo

Sanja Marinković: Milion želja mi se nije ostvarilo

story

Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin stavili su tačku na brak dug devet godina. Iako je razvod visoko na lestvici najstresnijih iskustava, voditeljka kraj svog braka nije doživela tragično.

Sanja Marinković je već u nekoliko navrata nagoveštavala da je ljubav sa Aleksandrom gotova, a sada je stigla i potvrda – papiri za razvod su predati.

Sanja je ostala u stanu sa sinom Strahinjom dok se njen, uskoro bivši, suprug odselio na novu adresu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 27. Јул 2020. у 7:38 PDT

– Trenutno su papiri na sudu, a svako od njih uživa u svom životu. Sanja je nedavno boravila u Rovinju, gde je sa sinom i njegovim drugovima uživala u čarima ovog grada. S druge strane, dogovaraju se oko svih detalja kada je reč o tome kako će i s kim njihov sin provoditi vreme. Period koji je iza nje, Sanja je iskoristila kako bi se posvetila brojnim projektima na kojima već mesecima aktivno radi – ispričao je izvor blizak voditeljki za „Blic”.

Sanja je najnovijom izjavom na svom „Instagram” profilu potvrdila da se dobro izborila sa ovom životnom krizom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 2. Авг 2020. у 3:04 PDT

– Postoji milion želja koje mi se nisu ostvarile, ali je za jednu ženu najvažnije da nauči da podnese i kada joj se sve želje ne ispune, bilo da je reč o ljubavi, poslu ili nekim snovima – poručila je Sanja, a podržale su je brojne prijateljice, među kojima je i kreatorka Verica Rakočević.

Komentari (0)

Loading