Celebrity News

Video Jelene Karleuše oduševio: Ono što je učinila ne radi skoro nikad!

Video Jelene Karleuše oduševio: Ono što je učinila ne radi skoro nikad!

story

Video Jelene Karleuše oduševio je veliki broj pratilaca večeras, budući da u njemu čini nešto što ne radi gotovo nikad. U milionskom broju njenih slika i video priloga, retko ćete naći prizor da se pop diva osmehuje. Sada je to učinila.

Video Jelene Karleuše pregledan je preko 300.000 puta, a njen osmeh pokrenuo je i lavinu komentara. Mnogi pratioci komentarisali da diva izgleda savršeno, kao i da će mnogi "umreti" od njene lepote.

Njene slike čista su provokacija, pa su tako i njeni izrazi lica uglavnom seksepilni. Sada, u nastavku pogledajte kako Jelena izgleda kada se osmehne.

Prelepo...

NE PROPUSTITE: Pomorandža, lubenica, džins, perje: Jelena Karleuša u kupaćim kostimima kakve još niste videli

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 4, 2020 at 4:56am PDT

Video Jelene Karleuše iz Turske oduševio pratioce!

Provokativnim fotografijama izvajane figure mnogima je podigla temperaturu, a u komentarima nalazi se pregršt komplimenata na račun njenog izgleda.

Pre nekoliko dana, Jelena Karleuša objavila je seksi sliku s plaže u Turskoj. Pratiocima se obratila šokantnim rečima, objašnjavajući da nema veštačku zadnjicu!

Ne, nemam „veštačko dupe”, kako bi mnogi rekli! Imam samo predivno debelo balkansko dupe s rasnim masnim celulitom. Ali, ako pametnjakovići znaju bolje od mene, šta da kažem dalje sem zumirajte i uživajte!

Svoje telo "od glave do pete" pokazala je i na vozilu kojim je obilazila plažu na kojoj je uđivala sa ćerkama, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku...

NE PROPUSTITE: Diva Jelena Karleuša stala na crtu Hejli Boldvin i Rouzi Hantington-Vajlti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 30, 2020 at 10:47pm PDT

Komentari (0)

Loading