Celebrity News

Lav Pajkić od bola ne može da dođe sebi: Tužni oproštaj od majke Isidore

Lav Pajkić od bola ne može da dođe sebi: Tužni oproštaj od majke Isidore

Isidora Bjelica preminula je u juče, a vest o njenoj smrti rastužila je Srbiju. Od poznate književnice oprostili su se brojni prijatelji na društvenim mrežama, a njena porodica zanemela je od bola. Sin Lav Gligorije od majke se oprostio bez reči - zajedničkom crno -belom fotografijom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lav Grigorije Pajkic (@lavpajkic) дана 5. Авг 2020. у 11:00 PDT

Odlazak majke ga je jako pogodio pa nije imao snage da govori za medije

- Mnogo mi je teško, ne mogu da dođem sebi. Dajte mi samo malo vremena, javiću se. Moram da se posvetim porodici - rekao je Pajkić za "Informer" dok mu je glas podrhtavao.

Isidora bila izuzetno vezana za sina, ali i ćerku Vilu Evanđelinu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) дана 18. Феб 2020. у 3:26 PST

Pročitajte: Isidora Bjelica - Osećam se kao neko koga svakog dana izvode na streljanje, a onda kažu: „E, danas nije tvoj dan“

Isidora je često isticala da je zbog njene dugogodišnje borbe sa bolešću njen sin prerano sazreo.

 – Lav je zbog moje bolesti preko noći sazreo. Prinuđen je da radi mnogo poslova da bi mi finansijski pomogao, jer ja sada ne mogu da zaradim za život i lečenje. S tatom priča o filmu i ezoteriji, dok od mene traži emotivne savete, koje na kraju ne posluša – rekla je svojevremeno za jedan domaći list.

Reči koje je Isidora uputila sinu za proslavu 24. rođendana mnogima su naterale suze na oči

– Čak i pre nego što sam ti prvi put videla oči volela sam te više od svog života. Na današnji dan pre tačno 24 godine, pošto je zbog anafilatičkog šoka došlo do komplikacija i očekivali su da oboje umremo – ja u mojoj 28-oj godini, a ti koji još nisi ni video ovaj čudesni svet – posle 18 sati agonije! Sećam se samo da sam samo ponavljala: „Dragi, milostivi Bože, Hriste mili, samo uzmi mene, nemoj ovo dete!“ Naučio si me već tu noć šta je to ljubav i kako je lako umreti kad volimo toliko da izađemo iz straha za svoj ego! Na čudan način izmolio si tu noć da obećam dragom Bogu i život tvoje sestre – jer sam se zavetovala da ću roditi i drugo dete ako nam Gospod da mirakl da preživimo…

Pročitajte: Isidora Bjelica - Želim da moja deca žive ono što žele, a ne tuđe iluzije i zanose

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) дана 25. Окт 2019. у 7:36 PDT

–Sve posle, dragi dečače, jesu čudesne lekcije i iskustva ljubavi – da sam mogla da biram izabrala bih manje patnje za sve nas, ali zahvalna sam na svakom danu i satu sa tobom jer sam i kroz radosti i tuge od tvoje hrabre duše toliko naučila o prihvatanju i bezuslovnoj ljubavi! Nikad niko, mili moj, nasmejani dečače, neće znati koliko je toga palo na tvoja dečačka pleća u ovih šest godina i koliko si sve to hrabro nosio i nosiš uvek uz osmeh… Samo su tebe slali kad mi je bilo najgore i kad niko nije mogao da me podigne iz mojih tuga i padova jer si znao kako da me nasmeješ kad više nisam imala snage ni za suze… Samo hoću da ti kažem koliko sam ti zahvalna na svakom minutu provedenom sa tobom…. Srećan rođendan! Voli te mama – napisala je tada Isidora na Instagramu.

Isidora Bjelica je rođena u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju, a zatim je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala sa tezom "Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije".

Komentari (0)

Loading