Celebrity News

Pravo iz Monaka: Viktor Živojinović i zgodna Sandra raspametili Beograđane!

Pravo iz Monaka: Viktor Živojinović i zgodna Sandra raspametili Beograđane!

Mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović i njegova zgodna devojka Sandra MIljaković, stigli su u Beograd, i to, pravo iz Monaka. Lepi, sređeni i preplanuli prošetali su prestonicom i tom prilikom mnoge ostavili bez daha. A, evo šta je povod.

Viktor Živojinović i zgodna Sandra imaju veliki razlog za slavlje. Mlađani sin velike balkanske zvezde u centru prestonice otvorio je novi lokal.

Ova vest obradovala je sve Beograđane, budući da su postali bogatiji za još jedan prestižni lokal koji će, nadamo se, u narednom periodu biti glavna atrakacija i omiljena lokacija za druženje.

Lepa Sandra oduševila je radoznale paparace pojavivši se u pripijenoj crnoj haljini koja je isticala njene obline i preplanulo telo.

Viktor parirao joj je svojevrsnom elegancijom - bela košulja u kombinaciji sa kariranim pantalonama, dobitna je kombinacija mladog poslovnog gospodina.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Devojka Viktora Živojinovića je potpuno drugačija od Aleksandre Prijović

Među prisutnima bili su i Aleksandra Prijović i Filip Živojinović koji su takođe bili modno usklađeni. Prijovićeva pokazala je zavidnu liniju u belom kompletu, dok je Filip, kao i uvek bio casual obučen.

NE PROPUSTITE: Prva slika Aleksandre Prijović sa sinom, ona zgodna, a on presladak! (foto)

Viktor Živojinović i zgodna Sandra na poseban datum uživali u zalasku sunca!

Viktor i Sandra, pre nekoliko dana proslavili su godišnjicu svoje ljubavi. Taj datum je Sandra obeležila i na društvenim mrežama. Na svom „Instagram” profilu objavila je zajedničku fotografiju s nedavnog putovanja u
Nicu.

Fotografiju je dopunila stihovima Žaka Prevera, a Viktor joj je odgovorio da je voli najviše.

– Hiljade i hiljade godina ne bi bilo dovoljno da se opiše kratki sekund večnosti u kome si me ti poljubila… U kome sam te ja poljubio… Volim te! – piše u opisu Sandrine objave.

Sandra pleni izgledom i šarmom, a da li će biti venčanja sledećeg proleća?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Aug 3, 2020 at 4:37pm PDT

Lepa Brena takođe je parirala mlađim naslednicima.

U 59. godini pokazala je dekolte o kom sanjaju i mnogo mlađe. Dokazavši po ko zna koji put da su za nju godine samo broj, balkanska zvezda uzdignute glave korača ka šestoj deceniji.

Svojevremno, Lepa Brena za magazin „Story“ govorila je i o svojim godinama, koje prihvata dostojanstveno…

– Odavno sam u dobrom odnosu s godinama koje dolaze i prolaze. Važno je da se dobro osećate u svojoj koži i da imate prijateljski odnos prema sebi, a posebno prema svojim godinama. Prvi put sam posle toliko godina rada imala vremena da razmišljam i shvatim neke stvari. Da sagledam apsolutnu situaciju u mojoj porodici, jer smo imali mnogo vremena jedni za druge. Pandemija je promenila mnoge moje planove za jesen tako da očekujemo, moja cela porodica i ja, razvoj dalje situacije mada svako od nas nastavlja da se bavi svojim poslom i idejama.

NE PROPUSTITE: Snimak iz vile Živojinovića otkriva kako se zaista slažu Brenine snaje (video)

Komentari (0)

Loading