Celebrity News

Nina Radulović na korak do ozdravljenja: Vidimo se uskoro!

Nina Radulović na korak do ozdravljenja: Vidimo se uskoro!

story

Nina Radulović otpuštena je na kućno lečenje nakon boravka u Kliničkom centru Bežanijska Kosa. Voditeljka i novinarka upisala se na listu javnih ličnosti koje su pogođene koronavirusom. U razgovoru za magazin „Story” ona je ispričala da se zarazila uprkos tome što je izuzutno vodila računa.

– Stvarno sam se čuvala. Moji prijatelji se šale da se to desilo baš meni, koja sam najrevnosnija i najviše okrenuta očuvanju zdravlja. Utoliko je moje iznenađenje bilo veće, jer zaista sam smatrala da činim sve što mogu da izbegnem ovu situaciju. To valjda dovoljno govori koliko je ovaj virus nepredvidiv – istakla je Nina i dodala da nije dozvolila da je strah savlada kada je shvatila da joj se zdravstveno stanje pogoršalo.

Pročitajte: Nina Radulović iz izolacije- Karantin me je promenio!


– Nisam se uplašila, jer sam od onih koji se jave na vreme, čim osete bilo kakve simptome. Znala sam da će sve biti dobro jer sam odmah počela s preporučenom terapijom. Inače, nisam osoba koja se plaši. Ja sam „dobar đak“, slušam ono što mi kažu i u skladu s tim se ponašam. Ovde sam čula da je to i najvažnije. Čim osetite prve simptome, idite do kovid ambulante. Sećam se prvog dana kad sam došla, to je vrlo razrađen sistem. Odmah vam rade rendgen pluća, krvnu sliku i ništa ne prepuštaju slučaju. Čim su videli da su mi pali leukociti, primili su me u bolnicu. Moja terapija je, između ostalog, podrazumevala da primam kiseonik, ali sada više za tim nema potrebe – objasnila je lepa novinarka nedavno, a sada je i fotografijom iz svog doma potvrdila da se oseća dobro.

Pročitajte: Nina Radulović otkrila zašto je nedostupna za udvarače!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Aug 8, 2020 at 1:02am PDT

– Još malo energije i snage...pa se vidimo – poručila je nasmejana Nina.

Komentari (0)

Loading