Celebrity News

Bredli Kuper ima novu devojku: Izabranica je veliko iznenađenje za sve

Bredli Kuper ima novu devojku: Izabranica je veliko iznenađenje za sve

Holivudskog zavodnika povezuju sa brojnim lepoticama, ali otkriće sa kojom glumicom je Bredli u vezi je mnoge iznenadilo

Iako je “fabrika snova” prepuna mogućnosti za posao i zvezdani uspeh, čini se da je, što se tiče emotivnih odnosa, situacija drugačija. Kao da mogućnosti nema baš tako mnogo, pa u jednom trenutku gotovo svako bude sa nečijim bivšim partnerom. Ljubavni život glumaca posebno privlači mnogo pažnje. Nakon što je izgubio lepoticu Irinu Šajk zbog, kako se govorilo, pevačice i glumice Lejdi Gage, Bredli Kuper je bio u žiži interesovanja.

Fatalna Ruskinja nije skrivala da joj se život posle Bredlija potpuno promenio.

– Život bez njega je potpuno drugačiji. Ceo svet mi se okrenuo – iskreno je rekla manekenka u intervjuu za martovski broj britanskoj izdanja magazina “Vogue” i dodala:

– Mislim da u svakoj dobroj vezi svako od nas daje svoje najbolje, ali i najgore – to je jednostavno u prirodi ljudskog bića. Dvoje sjajnih ljudi ponaosob, ne moraju skupa da budu sjajan par – rekla je Irina i time definitivno stavila tačku na njihovu ljubavnu priču.

I dok su mnogi iščekivali sa kim će nastaviti emotivni život, stigla je informacija koja je mnoge iznenadila. Bredli je uplovio u emotivnu vezu sa bivšom suprugom Bena Afleka.

Pročitajte: Irina Šajk i Bredli Kuper imaju vest koja je veliko iznenađenje

underline;">Glumica Dženifer Garner pre samo nekoliko dana objavila je da je okončala dugogodišnju vezu sa advokatom Džonom Milerom. A samo dan kasnije raskida uslikana je na plaži sa Bredlijem Kuperom, koji nije skidao široki osmeh sa lica.

Pročitajte: Otkriven pravi razlog zašto Lejdi Gaga i Bredli Kuper nisu uspeli

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Garner (@jennifer.garner) дана 12. Нов 2017. у 2:56 PST

Komentari (0)

Loading