Celebrity News

Milica Pavlović o udaji: Da vidimo ko je taj nesrećnik koji će mene oženiti!

Milica Pavlović o udaji: Da vidimo ko je taj nesrećnik koji će mene oženiti!

story

Milica Pavlović, koja je naizgled oštra i na profesionalnoj distanci, je zapravo emotivna devojka i poput svakog, priželjkuje da voli i bude voljena.

Kako kaže njoj materijalne stvari nisu važne,a kroz šalu kaže da priželjkuje da vidi ko je taj muškarac koji može da njom da izađe na kraj.

Mlada muzička proslavila je 29. rođendan, a napravila je lukusznu proslavu ali samo za najbliže prijatelje. Ipak, nisu svi oni koju su bili pozvani bili u prilici da dođu.

Pročitajte: Obožavaćete moderan komplet koji je ponela pevačica Milica Pavlović!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана 12. Авг 2020. у 7:57 PDT


– Deda je promašio dan, pa mi je ranije čestitao rođendan. Biljana Tipsarević mi je rekla da joj je krivo što nije tu, stižu pokloni i iz Hrvatske – rekla je Milica u emisiji “Premijera”, pa se dotakla i partnera koji bi za nju bio odgovarajući.

– Ništa me ne zadovoljava, ni pare, ni kartice, ni odeća… Ti moraš da budeš tu, prisutan i meni trebaš ti. Hajde da vidimo ko je taj nesrećnik koji će me oženiti. Ja mislim da će taj pravi biti baš hrabar i mislim da svi jedva čekamo da vidimo ko može da izađe sa ovakvom osobom na kraj – rekla je u dahu Milica.

Pročitajte: Milica Pavlović -U mom poslu nema mesta za labilne koji ne umeju da kažu „ne“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана 12. Авг 2020. у 6:05 PDT


Miličin rođendanski parti bio je u znaku pesme "Papi", koja je tek ugledala svetlo dana, pa su tako svi detalji slavlja bili inspirisani novom numerom lepe pevačice.

Komentari (0)

Loading