Celebrity News

Svi su u čudu kako izgleda Milica Todorović: Ne, ovo nije moguće!

Svi su u čudu kako izgleda Milica Todorović: Ne, ovo nije moguće!

Pevačica koja je nedavno izašla iz pakla koronavirusa, konačno se oseća dobro. Nakon teškog perioda, red je bio da i mlada pevačica krene put mora. O njenoj novoj destinaciji obavestila je svoje pratioce na "Instagramu". Pogledajte kako izgleda Milica Todorović.

Kako izgleda Milica Todorović pokazala je u proteklim mesecima. Budući da je žustro radila na svom psihofozičkom zdravlju, evidentno je i da je izgubila suvišne kilograme.

Zgodna pevačica svoju publiku pozdravila je sa jahte, a svi su bili iznenađeni prizorom koji vide. Milica Todorović ne liči na sebe.

Pozirala je u crnom bikiniju koji je istakao njeno novo telo, a mnogi su se pitali kako je uspela da za tako kratko vreme dobije ovako sjajne rezultate.

Budući da se mesecima mučila s korona virusom, sigurno smo da i je taj period ticao da MIlica povede više računa o sebi, a rezultati su i više nego pozitivni.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Milica Todorović pokazala majku, svi su oduševljeni njenom lepotom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Aug 14, 2020 at 1:34pm PDT

Milica Todorović - Ovako je izgledao pakao korone! 

Poznata pevačica Milica Todorović potvrdila je svojevremeno za„Blic“ da je pozitivna na koronavirus. Pre nego što je Milici ustanovljeno da je pozitivina, objavljeno je da je i njena drugarica i koleginica Slavica Ćukteraš takođe zaražena.

– Testirala sam se kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile zajedno, a test je pokazao da sam pozitivna – rekla je Milica na početku, a zatim dodala:

NE PROPUSTITE: Pevačica Slavica Ćukteraš za „STORY“: Vreme straha i suza!

– Do juče sam se osećala dobro, nisam znala da imam koronu, ali sam danas već počela da osećam prvi simptom, povišenu temperaturu.

Poznata pevačica Milica Todorović poštovala je izolaciju i striktno se pridržavala svih propisanih mera kako bi prebrodila virus i sprečila njegovo dalje širenje.

– U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osećale bolje i test ne pokaže da smo negativne – zaključila je ona.

NE PROPUSTITE: Milica Todorović oduševljena atraktivnim glumcem: On je najbolji frajer na svetu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Jun 26, 2020 at 11:25am PDT

Komentari (0)

Loading