Celebrity News

Tanja Savić otkrila nove detalje: Suprug me je prijavio!

Tanja Savić otkrila nove detalje: Suprug me je prijavio!

Tanja Savić otkrila je nove detalje trenutne porodične drame. Iskreno je progovorila o suprugu Dušanu i o deci koju je protiv njene volje odveo za Australiju. Naime, ona ističe da je dobro i da se uzda u pravdu. Od borbe, kako kaže, neće odustati...

- Želim da kazem da sam dobro, postoji nada za pravdu. Ja imam snagu da se borim. Želim da se zahvalim svima, mislim da ce ovo brzo da se odvija - započela je Tanja svoju ispovest, a zatim nastavila.

- Poslednji put sam preksinoć imala kontakt sa njima, na pet minuta. Ja nisam ni opuštena kada ih zovem, uvek je neko tu, kao na prismotri. Svaki put kada pozovem osetim negativnu atmosferu - rekla je Tanja u jutarnjem programu na "TV Prva".

Tanja Savić je u svom obraćanju istakla da primećuje da su joj deca pomalo besna. Stariji sin, kako navodi nije želeo da se čuje sa njom...

- Vidim po njima da su suzdržani, malo su i ljuti, besni. Stariji sin tog dana nije želeo da se čuje sa mnom. Oni mogu da budu pod manipulacijom svog oca, moguće je da su deca protiv mene. U jednom momentu mlađi sin mi je dao do znanja da mu je jako žao mene, ali ne moze da mi kaze. Mlađi sin je pokazivao da je jak,ali na kraju mi je rekao da ne plačem. 

NE PROPUSTITE: Tanja Savić otkrila sve detalje borbe: Mužu preti velika kazna?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Aug 1, 2020 at 7:39am PDT

Tanja Savić otkrila nove detalje -  S Dušanom nemam nikakav odnos! 

U live obraćanju na "TV Prva" Tanja Savić istakla je da sa suprugom Dušanom nema nikakv odnos.

- Uvek sam imala nadu i davala šansu. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu. Počeo je da mi šalje poruke na engleskom. Moguće je da nešto sprema protiv mene - kaže Tanja i dodaje:

- Ljudi misle da sam ja dala saglasnost da deca napuste Srbiju, to je netačno. On je oteo decu. Nikakvog potpisa nije bilo, on je mene lagao da deca imaju temperaturu, da ja ne bih dolazila. On je bio u Beogradu, a ja kod svojih. Da sam znala da će tako da se desi ne bih mu ni predala decu. Ja sad vidim koliko su svi bili u pravu što se Dušana tiče, a ja ništa nisam videla. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu, ko se sažali on će mi dati decu da čujem.

NE PROPUSTITE: Pevačica Tanja Savić o porodičnoj drami: Deca su mi na prvom mestu, ali neću da idem u Australiju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jul 23, 2020 at 4:22am PDT

- Ja sam osoba koja je krila privatni život, nisam želela da se o meni priča. Nisam prijavila jer sam imala lažnu nadu, uvek je govorio da će se vratiti. On je meni odneo sav novac, svu ušteđevinju. On je planski odradio sve - rekla je Tanja.

- Oni imaju dvojno državljanstvo, ne znam da li je lažirao moj potpis na aerodromu. Ja sam bila prevarena i nasela sam na tu priču. Nisam nikad podnosila zahtev za razvod braka. Stalno mi je govorio da nisam dobra majka, ali sam kasnije shvatila da sam ja ta koja je bila okej.

- On je mene prijavio kao majku koja se odrekla svoje dece. On je otišao u socijalno i prijavio se kao samohrani otac, da bi od socijalnog uzimao 3.000 dolara da ne bi radio - zaključila je Tanja.

NE PROPUSTITE: Nakon što se pročulo da je završio na klinici za odvikavanje Tanja Savić progovorila o suprugu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jun 19, 2020 at 7:24am PDT

Komentari (0)

Loading