Celebrity News

Da li je ovo korak ka anoreksiji? Darko Lazić izgledom zabrinuo fanove

Da li je ovo korak ka anoreksiji? Darko Lazić izgledom zabrinuo fanove

story

Darko Lazić smršao je više od 60 kilograma, a nove slike izazvale su oprečna mišljenja. Dok neki misle da folker izgleda odlično, drugi ipak govore da je na korak od anoreksije...

Darko Latić, poznati pevač, konačno je ostvario svoju misiju Skinuo je višak kilograma, a nakon više operacisjkih zahvata koje je imao u proteklom periodu, konačno je nasemeja. Da se oseća dobro govore i osmesi na njegovim fotografijama, ali određeni pratioci ipak su šokirani njegovom transformacijom.

Komentari, koji se, pored komplimenata takođe nižu ispod njegovih slika su i da je pevač preterao u mršavljenju i da će, ukoliko tako nastavi, postati anoreksičan...

- Ovaj čovek će postati anoreksičan, jer samo jede supicu", "Bukvalno se prepolovio", "Nije više isti čovek", su samo neki od komentara ispod Darkovih fotografija na "Instagramu" koje je preneo "Srpski telegraf".

Pogledajte Darka pre i posle:

NE PROPUSTITE: Pop zvezda Ana Nikolić nakon svega: Nikada nisam bila ovoliko mršava!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Jul 21, 2017 at 10:17am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic Fan Page (@darkolazicfanpage) on Jul 31, 2020 at 10:02am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic Fan Page (@darkolazicfanpage) on Jul 19, 2020 at 5:23am PDT

Darko Lazić smršao – Šta nikako ne sme da jede? 

Nakon hirurške intervencije pomoću koje je smanjio želudac, Darko Lazić jede veoma malo, ali često. Mnogi nutricionisti reći će da je ovo ključ uspešne dijete, ali hajde da vidimo kako izgleda dijeta Darka Lazića.

U njegovom dnevnom jelovniku nalazi se šest do osam manjih obroka dnevno. Takođe, ovaj režim preporučuje i da uvek pri ruci imate neku vrstu zdrave grickalice, kao što su sir, krekeri, jogurt.

Dijeta Darka Lazića zasnovana je i na namirnicama s manjom količinom vlakana (do dva grama po obroku), kao što su prerađene žitarice, brašno, pirinač, testenine, piše „Blic.rs“.

Napici su zabranjeni za vreme obroka.

Namirnice koje bi trebalo izbegavati jesu žilava mesa, svež hleb, cela zrna žitarica, voće i povrće sa korom, opnom i semenkama.

Ovaj režim ishrane Darko Lazić kombinuje sa napornim treninzima koji mu takođe pomažu da svoje psihofiziko zdravlje dovede do optimuma.

Pročitajte: Darko Lazić ne štedi – Marina Gagić dobila „lisice“ od 6.500 evra!

Komentari (0)

Loading