Celebrity News

Veljko i Bogdana ponosni roditelji: Prva šetnja naslednika Željka (FOTO)

Veljko i Bogdana ponosni roditelji: Prva šetnja naslednika Željka (FOTO)

story

Veljko i Bogdana ponosni su roditelji malog Željka, a nova fotografija dokazuje da je u njihovom prodoci sve harmonično. Prva šetnja protekla je dobro, a društvo im je pravio i jedan od Veljkovih rasnih pasa.

Veljko i Bogdana ponosni roditelji - vreme za porodicom najkvalitetnije je provedeno vreme, a madi bračni par dokazao je to i novom slikom na "Instagramu". Osmesi na njihovim licima ukazuju na beskrajnu sreću, mladost i odvažnost na svakom životnom polju. Osim toga što su srećni, veoma su i zgodni, a veliku pažnju privukao je i Bogdanin stomak koji izgleda kao da se nije ni porađala.

Pogledajte kako izgleda ova divna porodica na okupu...

NE PROPUSTITE: Veljko Ražnatović uslikan u neočekivanom izdanju: Tata je umoran (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 15, 2020 at 5:00am PDT

Veljko i Bogdana ponosni roditelji - Renovira se kuća u Titelu

Dom po meri Ražnatović ovih dana biće uspešna misija, budući da Veljko Ražnatović provodi više vremena u Titelu nego u Beogradu, te je ideja da se sve sredi, konačno realizovana.

Čak je i Ceca dala svoj doprinos mladom bračnom paru…

– Ceca im je kao poklon napravila bazen u dvorištu i to ih je motivisalo da srede kuću. To je ogromno imanje i žele od njega da naprave pravi raj – kaže sagovornik „Informera“.

– Akcenat su trenutno stavili na uređenje dvorišta. Uradiće i fasadu na kući. Oni imaju i jedan pomoćni objekat, koji je napravljen kao restoran. U njemu su slavili rođenje malog Željka. Razmišljaju da podignu još jedan takav objekat, ali i garažu. Žele da naprave mali raj.

– Tu odluku su doneli tokom karantina. Veljko je u martu i aprilu pobegao iz grada u Titel i tada je shvatio koliko život van prestonice može biti lep, komforan i opušten. On ne voli gužvu i medijsku pažnju, pa mu tamo mnogo prija – prenosi izvor za pomenuti medij.

NE PROPUSTITE: Veljko Ražnatović krstio sina Željka! Bogdana lepša nego na venčanju!

 

View this post on Instagram

 

@bogdanaraznatovic ❤️🇷🇸

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Jul 31, 2020 at 1:47pm PDT

Komentari (0)

Loading