Celebrity News

Voditeljka Nina Radulović loše: Posle korone, akutni problem se pogoršao

Voditeljka Nina Radulović loše: Posle korone, akutni problem se pogoršao

Voditeljka i novinarka Nina Radulović upisala se na listu javnih ličnosti koje su pogođene koronavirusom. Novinarka je sada otkrila da joj se akutni problem pogoršao jer je zbog korone danima ležala kod kuće.

Voditeljka Nina Radulović otkrila je da joj se akutni problem s kičmom pogoršao. Nakon što je danima ležala u bolnici zbog koronavirusa, svoj put ozdravljenja nastavila je kod kuće, koji je, kako i sama kaže, ipak loše uticao na drugi zdravstveni problem.

– Problemi s kičmom uvek su usko povezani sa stresom, nespavanjem, neaktivnošću, prekomernim sedenjem, stajanjem ili lošim držanjem. Posebno loše za kičmu je ležanje, što je u mom slučaju okidač za akutne probleme. Dok sam bila bolesna od koronavirusa, ležala sam danima prvo u bolnici, pa kod kuće i problem se prolongirao. Sada se polako oporavljam i idem redovno na terapije – otkrila je za „Blic” šarmantna voditeljka.

Osim toga, istkla je da ovo stanje nosi mnoge posledice, a jedna od njih jeste i ta da je nećemo skoro videti u štiklama:

– Štikle inače nosim retko, tako da se u tom smislu ništa bitno nije promenilo. Za fotografisanje ili neko specijalno snimanje, sigurno ću se pomučiti.

Pročitajte: Nina Radulović iz izolacije- Karantin me je promenio!

Voditeljka Nina Radulović -Moguća i operacija, ali se ne plaši

Kako ističe lepa Nina Radulović, moguća je i operacija ukoliko terapije ne budu delotvorne.

– Nisam mnogo plašljiva kada su takve stvari u pitanju. Ako lekar kome verujem bude insistirao na tome, a prethodno nijedna terapija duže vreme ne bude davala rezultate, odlučiću se za šta budem morala. Za sada nema potrebe da razmišljam o tome – objašnjava voditeljka i ističe da svoje vreme sada usklađuje isključivo prema terapijama za kičmu:

– U mom slučaju pristup koji podrazumeva kombinaciju kiropraktike i manuelne terapije je očigledno ključ. Uz malo istezanja i vežbi, stanje mi se bitno popravlja. Bolove sam u početku rešavala lekovima, a sada, kada su se smanjili, našla sam neke položaje koji mi ublažavaju nelagodnost. Inače, terapije mi imaju najvažnije mesto u agendi, tako da se prema njima usklađujem.

– Kada sam otkrila da imam problem modernog doba, kako zovu diskus-herniju, preporučeno mi je obavezno vežbanje, do kraja života. Da se ne bi ovaj problem pojavio, treba početi s vežbanjem leđnih i trbušnih mišića što ranije, u razvojnom periodu, odnosno u pubertetu. Bavljenje sportom je očigledno najvažnija terapija – poručuje Nina za „Blic”.

NE PROPUSTITE: Nina Radulović otkrila zašto je nedostupna za udvarače!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Aug 8, 2020 at 1:02am PDT

Komentari (0)

Loading