Celebrity News

Siniša Mihajlović: Loše vesti po povratku u Bolonju

Siniša Mihajlović: Loše vesti po povratku u Bolonju

Siniša Mihajlović bolest je uspešno pobedio, ali sada se susreo sa novim izazovom. Naime, naš legendarni fudbaler, koji je trenutno trener italijanskog kluba „Bolonja”, mesecima se borio s leukemijom, a jak sportski duh nije mu dozvoljavao da se žali, već se sa opakim neprijateljem uhvatio ukoštac.

Uspešno mu je obavljena transplantacija koštane srži, a o teškim trenucima kroz koje je prolazio, govorio je bez ustezanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verissimo (@verissimotv) дана 18. Јан 2020. у 8:10 PST

Pročitajte: Supruga Siniše Mihajlovića otkrila gde uživaju u izolaciji! (foto)

– Ne mislim da sam heroj. Normalan sam čovek sa snagama i slabostima. Bio sam bolestan, ali morao sam da dam snagu svojoj porodici jer da su me videli tužnog, bilo bi mi gore. Probao sam da uvek budem pozitivan i da se smejem, pretvarao sam se da ih ne bih zabrinuo. To je bilo najteže – rekao je nedavno za italijanske medije Mihajlović, kog je po povratku sa odmora dočekala loša vest – pozitivan na testu na Covid-19.

Fudbalski as nalazi se u strogoj izolaciji

– Siniša Mihajlović, koji se vratio u Bolonju ovog petka, testiran je na Covid-19 i rezultat je bio pozitivan. Trener nema simptome, ali ostaće u izolaciji naredne dve nedelje, kako zahteva nacionalni protokol. Svi iz omladinske škole bili su negativni, a u ponedeljak će biti testirani i svi prvotimci – istakli su iz kluba.

Pročitajte: Narednik Siniša ponovo onaj stari - Bolest me je naučila stpljenju!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Page su tutto il calcio⚽️ (@larubrica_delpallone) дана 23. Авг 2020. у 4:32 PDT


Zbog borbe s leukemijom legendarni igrač i trener je u rizičnoj grupi.

Komentari (0)

Loading