Celebrity News

Najprovokativniji editorijal u karijeri Milice Pavlović u novom broju magazina Story! (VIDEO)

Najprovokativniji editorijal u karijeri Milice Pavlović u novom broju magazina Story! (VIDEO)

Muzička zvezda Milica Pavlović krasi naslovnu stranu novog broja magazina Story koji je u prodaji od danas na svim kioscima.

Pevačica vulkanske energije snimila je najprovokativniji editorijal do sada sa fotografima Lukom Boškovićem i Stefanom Stojanovim, a fotografije su bez sumnje uzburkale pomalo uspavanu šou-biznis scenu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) дана 26. Авг 2020. у 4:14 PDT

Kada je davnih dana iz malog mesta došla u Beograd, pevačica Milica Pavlović (29) verovala je da je estrada vrcavo mesto, gde postoji samo lepa i čista energija. Vrlo brzo shvatila je da su njene pretpostavke najobičnija bajka i da je reč o životinjskom ringu, gde samo jači, hrabriji i spretniji opstaju.

Mnogo puta je strahovala za svoj život, suočavala se s brutalnim pretnjama i ružnim komentarima, ali iz toga je, kako tvrdi, izašla još jača. Često napominje da joj je u najvećoj meri kroz karijeru pomoglo to što je u horoskopu dupla Lavica, jaka i temperamentna, ali i to što je surovi profesionalac i perfekcionista.

Savršenstvo Milica traži i u ljubavi. Od muškarca zahteva da joj umesto materijalnih stvari poklanja pažnju, da gestovima stekne njeno poverenje, ume da je voli, podržava, brani ali i smatra jednakom sebi. Dok se "gospodin savršeni" ne pojavi, potpuno je fokusirana na muzičku karijeru, a odnedavno i na rad na TV seriji "Pevačica", u kojoj joj je poverena glavna uloga.

Kažu da nam se u životu događa isključivo ono što svojom energijom privlačimo. Da li ste ikada pre ponude da zaigrate u seriji razmišljali o glumi?

– Moju karijeru je, na neki način, obeležila misao "Vera u sebe je prva tajna uspeha". Još kao devojčica verovala sam da ću postati uspešna pevačica. Iskoristila sam priliku koju sam dobila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i temeljno stremila svojim ciljevima. Ne mogu da kažem kako sam očekivala da ću jednog dana dobiti glavnu ulogu u seriji, ali s obzirom na to da su mi često govorili da sam talentovana za glumu, naslućivala sam da ću se jednoga dana oprobati i u tom poslu.

SVE FOTOGRAFIJE I CELU ISPOVEST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STORY KOJE JE U PRODAJI OD 26. AVGUSTA

Komentari (0)

Loading