Celebrity News

Voditeljka Sanja Marinković blista nakon razvoda: Telo dvadesetogodišnjakinje! (foto)

Voditeljka Sanja Marinković blista nakon razvoda: Telo dvadesetogodišnjakinje! (foto)

story

Voditeljka Sanja Marinković koja je nedavno podnela papire za razvod braka, ovih dana uživaja je na crnogorskom primorju. Tom prilikom baškarila se i fotkala, a svi su primetili njeno izvajano telo.

Popularna voditlejka Sanja Mrinković objavila je na svom "Instagram" nalogu set fortografija s letovanja uz interesantan opis. Sumirajući utsike s odmora, zgodna voditeljka napisala je:

- Uverena sam da treba bar jednom u životu da dozvolimo da nas strast potpuno obuzme, da joj se predamo i uživamo u svojoj novoj životnoj ulozi. Ali samo ako smo je sami birali. Slažem se sa mojim prijateljem koji mi je  rekao da je svako od nas zamenljiv samo je pitanje da li je kvalitet uvek isti. Hvala svima koji su mi jedan vikend na obalama Crnogorskog Primorija u vreme #covid_19 učinili lepšim...

NE PROPUSTITE: Sanja Marinković prvi put otvoreno o krahu devetogodišnjeg braka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Aug 26, 2020 at 11:56am PDT

Voditeljka Sanja Marinković - Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi

Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin su u braku dobili sina Strahinju, ali nakon 9 godina ljubav se ugasila. Kako prenosi "Blic", papiri za razvod nedavno su podneti.

– Shvatili su da se posle mnogo godina njihova razmišljanja i stavovi razlikuju. Razgovarali su o svemu i shvatili da je najbolje rešenje da se u miru raziđu, te da svako krene svojim putem. Nakon što su se do detalja dogovorili oko svih stvari, Sanja je ostala da stanuje u njenom stanu, dok se Aleksandar preselio na drugu adresu – objašnjava izvor pomenutog lista i otkriva da je razvod u toku.

– Trenutno su papiri na sudu, a svako od njih uživa u svom životu. Sanja je nedavno boravila u Rovinju, gde je sa sinom i njegovim drugovima uživala u čarima ovog grada. Sa druge strane dogovaraju se oko svih detalja kada je reč o tome kako će i sa kim njihov sin provoditi vreme. Period koji je iza nje, Sanja je iskoristila kako bi se posvetila brojnim projektima na kojima već mesecima aktivno radi – ispričao je izvor blizak voditeljki.

– Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi – kratko je u SMS poruci izjavila voditeljka za pomenuti list.

NE PROPUSTITE: Sanja Marinković u šoku! Glumica joj otkrila da nije više u braku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 5, 2020 at 7:47am PDT

Komentari (0)

Loading